≫ 

DIANA SE ISPRAVILA, PROGLEDALA I OZDRAVILA U CRKVI: Čudo u balkanskoj svetinji!

"Sećam se samo neopisive sreće i da sam ponovno videla, kao na filmu, neke događaje iz svog života koje sam potpuno zaboravila. Nakon ukazanja sledila sam proroke koji su se uputili prema oltaru u Crkvi", istakla je Diana o svom iskustvu

  • 2

U crkvi u Međugorju 23. maja 1984. godine dogodilo se čudesno ozdravljenje, kako navode tamošnji mediji. Diana Basil iz Italije je imala multiplu sklerozu od svoje 27. godine, a lekari joj nisu mogli pomoći. Onda ju je jedan bolničar pozvao na hodočašće u Međugorje, a tamo joj se promenio život.

Novo čudo pod Ostrogom - SLEPA DEVOJČICA PROGLEDALA!

Ona je rođena u Italiji 25. oktobra 1940. godine, a u 27. godini joj je dijagnostifikovana multipla skleroza. Imala je neurološku simptomatologiju obeleženu delimičnim urinarnim smetnjama i problemima ravnoteže, poluoduzetost u donjim udovima i amaurozu (potpuno slepilo) desnog oka. Dijagnoza je bilo sve više, a medicina nije imala rešenje za nju.

Diana je opisala svoje neverovatno iskustvo u ovoj crkvi.

"Nalazila sam se u podnožju stepenica pred oltarom u Crkvi u Međugorju 23. juna 1984. godine. Jedna gospođa iz Bolonje pomogla mi je da se popnem. Kad sam se tu našla, nisam više želela da uđem u sakristiju (soba desno od oltara gde su se nalazili proroci za vreme ukazanja), ali nakon kratkog oklevanja, uz pomoć jednog Francuza koji se tu našao, ušla sam i kleknula iza vrata.

Zatim su ušli proroci. Kad su kleknuli, osetila sam jaku buku. Zatim se ne sećam više ničega. Sećam se samo neopisive sreće i da sam ponovno videla, kao na filmu, neke događaje iz svog života koje sam potpuno zaboravila. Nakon ukazanja sledila sam proroke koji su se uputili prema oltaru u Crkvi.

Hodala sam uspravno kao i svi ostali te sam normalno kleknula. Fumagali, savetnik u Milanskom sudu, koji je bio u mom autobusu, prišao mi je govoreći: Ja sam tražio znak, a sad Vi izlazite tako promenjeni!' Gospođa iz Bolonje koja mi je pomogla da se popnem uz stepenice, krenula mi je u susret plačući."

Kada se vratila u hotel u Ljubuškom Diana je uveče primetila da sama sobom potpuno vlada i da je perinealna dermatoza iščezla. Sledećeg dana, 24. juna, Diana je s Borghijem iz zahvalnosti pešice išla od Ljubuškog do Međugorja kojih 10 km, a istog je dana otišla i na Brdo ukazanja (Podbrdo).

Nakon povratka u Milano otišla je na lekarske preglede. Rezultati su pokazali da joj se vid vratio i da su nestali svi tragovi bolesti.

Lekarska komisija detaljno je ispitala Dianu i promenu koja se dogodila. Zabeleženo je da su skupili 143 dokumenta i da je 25 profesora, primarijusa i drugih lekara napisalo knjigu o Dianinom ozdravljenju. Izjavili su da je Diana bolovala od multiple skleroze, da je godinama bezuspešno lečena, ali da je potpuno ozdravila, što se nije dogodilo zbog terapije niti lekova.

(Telegraf.rs/ Izvor: mojahercegovina.info/ (Antonacci, Antonio i saradnici, Izvanredna ozdravljenja u Međugorju, Kršni Zavičaj, Humac 1990.))

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Jeretik

    24. avgust 2016 | 15:03

    Ja zaista ne znam , zasto vernici uopste gube vreme kod lekara , i prave guzve u cekaonicama .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA