PLANETA X UNIŠTIĆE ZEMLJU: Nova teorija tvrdi da će misteriozni objekat uskoro izazvati smak sveta (VIDEO)

Video najavljuje da će promeniti "sve što ste ikada znali i sve u šta verujete"

  • 30

Prema najnovijoj teoriji o smaku sveta, on će doći zahvaljujući planeti Nibiru, koja kroz Sunčev sistem hrli ka Zemlji i krvavom Mesecu, višestrukom vesniku apokalipse.

Krvavi mesec na Uskrs znači samo jedno, dolazi nam SUDNJI DAN!

Pobornici teorija zavere, pak, tvrde da svetski naučnici i njihove vlade kriju istinu o predstojećem sudnjem danu.

Video koji se pojavio na Jutjubu, a pothranjuje ovakve stavove, prikazuje snimak misteriozne planete, pored "krvavog Meseca", koja, prema njima, označava početak kraja.

Ovo, doduše, nije ništa preterano novo: godinama unazad, oni koji u to veruju, najavljuju da će Planeta X ili Nubiru, izazvati pustoš na Zemlji.

 

Ipak, ovo je prvi put da se za pojavu "krvavog meseca" krivi Nubiru.

Naime, reč je o prirodnoj pojavi koju astrolozi nazivaju Krvavi Mesec ili Supermesec, a predstavlja fenomen koji nastaje kada su Sunce, Zemlje i Mesec u istoj ravni, pa ovaj satelit dobije crvenkasti odsjaj, jer ulazi u Zemljinu senku.

Inače, od 2014. godine do sad, viđen je nekoliko puta, iako se smatra izuzetno retkom pojavom, a opisan je i u Bibliji.

 

Video, međutim, otkriva da mesec postaje crven zbog ove planete i najavljuje da će promeniti "sve što ste ikada znali i sve u šta verujete".

Nibiru ili Planeta X je hipotetička planeta koji se prema mišljenjima nekih istraživača nalazi na rubu Sunčevog sistema.

 

Neki su tvrdili da će Nibiru 21. decembra 2012. izazvati kraj sveta tako što će se sudariti sa Zemljom i uništiti je, ali se to nije desilo.

Veruje se da je Nibiru planeta velike mase, čak pet puta veća od Zemlje, od koje je udaljena pola svetlosne godine. Smatra se da se kreće elipsastom putanjom u suprotnom smeru od ostalih planeta, a postoje i tvrdnje kako se ne radi o planeti, već smeđem patuljku, odnosno protozvezdi.

Ideja o planeti Nubiru nastala je 1976. u delu američkog antropologa Zaharija Sitčina "Dvanaesta planeta", u kojem autor obrađuje i prevodi drevne sumerske tekstove u kojima se spominje tajanstvena planeta Nubiru.

Nju, prema sumerskoj mitologiji, naseljavaju Anunaki, drevni astronauti ili bogovi.

Koncept o postajanju Nubira, ili planete ukrštanja, dalje je razradila Nensi Lider, koja je konstruisala čitavu priču o povezanosti Planete Iks i Nubira s majanskim kalendarom.

(Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Flater

    27. avgust 2016 | 21:48

    Svemir ne postoji, Zemlja je Ravna, Vanzemaljci ne postoje, Sunce se okrece horizontalno, antartika nije kontinent vec zid koji drzi okeane, covek nije sleteo na mesec.

  • Alien resurrection doctor

    27. avgust 2016 | 22:27

    Planeta nibira x postoji 100% I to je rodna planeta drakosa ili anunaki vanzemaljaca .

  • Alien resurrection doctor

    27. avgust 2016 | 22:32

    Zemlja je okrugla , jasno se vidi kad sunce zalazi iza horizonta da je ravna kao što su rimljani verovali sunce nebi izlazilo I zalazilo nego bi bio mrak na 90% zemlje . Bravo ameri I rusi saradjujte u istraživanju svemira batalite ratovanje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA