Krvavi mesec na Uskrs znači samo jedno, dolazi nam SUDNJI DAN!

- Verujem da će se nešto dramatično desiti na Bliskom Istoku, uključujući Izrael. Upravo to će uticati na razvoj različitih događaja u svetu - objasnio je jedan vernik

  • 66

Već smo bili svedoci raznih priča o Krvavom Mesecu i proročanstvima koje ga prate. Naime, ovakav Mesec se očekuje ovog vikenda, a različiti vernici širom sveta kažu da ova pojava, koja će se desiti baš na katolički Uskrs 5. aprila, predstavlja predskazanje i očekuje se Hristov povratak.

Krvavi Mesec se ne može često videti na nebu, ali će ga ovog vikenda, baš na katolički Uskrs, videti stanovnici Severne Ameike, Azije i Australije.

Poklonici ovog proročanstva čvrsto veruju da će se pre strašnog suda Sunce pretvoriti u tamu, Mesec u krv…, posle čega sledi apokalipsa, odnosno sudnji dan.

BLIŽI SE APOKALIPSA: Sveštenik upozorava da je pomračenje Sunca poslednje upozorenje (FOTO) (VIDEO)

Džon Hage tvrdi da to što Krvavi Mesec pada na Uskrs ne znači ništa što bi moglo da utiče na ceo svet. Eventualno su moguće promene na Bliskom Istoku.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Verujem da će se nešto dramatično desiti na Bliskom Istoku, uključujući Izrael. Upravo to će uticati na razvoj različitih događaja u svetu - objasnio je ovaj vernik.

Ne preostaje nam ništa drugo, nego da čekamo ovaj praznik i vidimo šta će se desiti.

Ukoliko preživimo, ovo će biti još jedno proročanstvo u nizu koje se nije ostvarilo.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Rale

    1. april 2015 | 23:32

    Bas nas briga mi cekamo nas PRAVOSLAVNI USKRS

  • Srbin

    2. april 2015 | 00:21

    Mi pravoslavni to ovako: Verujem u jednoga Boga Oca, Svedrzitelja.... A ovi sto gledaju u solju i pasulj neo lupetaju svoje. Tacka.

  • big

    1. april 2015 | 23:16

    To samo dragi Bog zna njemu hvala za sve

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA