≫ 

KAD PUTIN ODUVA SELJAKA: Pitao ga kad će mu napraviti put, a Vladimir ga SPUSTIO ZA MEDALJU (VIDEO)

Program je išao uživo, Putin je počeo da se smeje i poklopio je seljaka

  • 70

Ruski predsednik Vladimir Putin je, navodno, za jednog seljaka rekao "šta će mu automobil kada nema put" . Upravo ova izjava došla je u žarište debate na kanalu ruske državne televizije "Rusija 1", gde je jedan od vođa ruske opozicije i bivši premijer Mihail Kasjanov oštro izneo tu rečenicu, napadajući Putina na sve moguće načine.

NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA, JAČI SMO OD SUDBINE: Putinov selfi s ruskim olimpijkama OBORIO JE INTERNET (FOTO)

Naime, ruski opozicionar tvrdi da je Putin to izjavio i "u lice" se narugao seljaku u programu uživo kada je odgovarao na pitanja građana.

Voditelj debate Dmitrij Šugorev negirao je da je predsednik tako nešto rekao, a  nakon reklama, izjavio je da je njegova ekipa pretražila sve arhive Putinove "direktne linije" i nikako nije uspela da nađe to što je Kasjanov izneo.

Kasjanov je, inače, bivši bliski Putinov saradnik i premijer Rusije, a rat s Putinom je definitvno započeo kada je u aprilu procureo njegov snimak s 19 godina mlađom ljubavnicom.

Međutim, Rusi nisu bili lenji, pa su jednim klikom na Jutjubu našli snimak i dokazali da je opozicionar u pravu.

Naime, čovek iz sela Beljgo u Habarovskom regionu rekao je pre dve godine godine Putinu da je zaljubljenik u automobile i da godišnje plaća porez na motorna vozila od 4.000 rubalja (61 američki dolar), iako u njegovom selu nema puta, a najbliži auto-put je udaljen 50 kilometara.

PUTIN ĆUTI, AMERIKA ODOBRAVA: Evo zašto je Turska ušla u Siriju i niko ne sme ništa da joj kaže (VIDEO)

Program je išao uživo, Putin je počeo da se smeje i pitao je seljaka: "Šta će vam automobil, ako nema puta? Gde da vozite?".

Nesrećni čovek je nastavio da govori Putinu o tome da je neophodno izgraditi puteve i generalno poboljšati infrastrukturu, jer  je najpotrebnija povređenima i bolesnima.

Pogledajte video kad se Putin ruga seljaku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zeljko

    26. avgust 2016 | 15:08

    Molim vas da mi objasnite zasto i zbog cega svaki ali svaki dan pisete o Putinu njegovoj vojnoj sili i moci ljudskim kapacitetima i sl ko je nama Putin? Ili bilo koji drugi lider vreme je da se pocnemo kititi svojim perjem gledati u svoj tanjir i dvoriste. Boli me stojko za Putina Merkelovu Obamu ...

  • Ixi

    26. avgust 2016 | 13:39

    U pravu je putin sta ce mu trenutno auto ako nema put al se salio to je i sam reko :p mada treba uraditi ljudima put

  • VladimirR

    26. avgust 2016 | 15:57

    Sreća te seljak nije zaljubljenik u podmornice pa da traži da mu prokopaju pristup do mora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA