≫ 

PERVERZNE SEKS-ŽURKE SAMO ZA ŽENE: Održavaju se na tajnoj lokaciji na svakih 6 nedelja!

Samo članovi kluba znaju gde će se održati sledeća seks-žurka

  • 2

U Sidneju, Australija, otvoren je seks-klub koji je namenjen isključivo ženskoj populaciji. Nedavno su održali prvo okupljanje, na kom su napravili vrelu atmosferu, a sada je na redu drugo.

SVINGERSKO PORNO CARSTVO: Zavirite u razuzdanu unutrašnjost ove čedne kuće (FOTO)

"Skirt Club" (suknja klub), kako mu je zvanično ime, okuplja isključivo žene koje žele da dožive malo slobodniju avanturu, bilo da su spremne na seks u klubu, ili samo žele da posmatraju, piše DailyMail.

A photo posted by Skirt Club (@skirtclub) on

Klub već ima oko 500 članica, koje sebe opisuju kao "andergraund udruženje devojaka koje vole da se igraju s devojkama".

Skup mini-sukanja, jedna vrsta zabave koju organizuje ovo udruženje, odvija se na javnim mestima, odnosno u običnim klubovima i barovima. Tu se nove članice upoznaju s radom kluba, pravilima... a tako se nalaze i druge žene zainteresovane za tako nešto.

A photo posted by Skirt Club (@skirtclub) on

Međutim, kompletno iskustvo se može doživeti samo na pravoj seks-žurci, koja se održava na svakih šest nedelja, u privatnom prostoru, uglavnom u kućama nekih članica.

- To nije samo seks klub, ali da kažemo da će ga zasigurno biti na zabavi. Negde. Ukoliko je to ono što članovi kluba žele - ističe direktorka kluba, Rene Niks.

A photo posted by Skirt Club (@skirtclub) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA