PROCURELI SNIMCI IZ HOTELA: Potpuno GO čovek šeta hotelom, a razlog za to je neverovatan (VIDEO)

Kako to obično biva, hodnik koji je domalo pre bio prazan, počeo je da se puni ljudima koji su naravno bili u šoku dok su prolazili pored nagog muškarca

  • 2

Ovom čoveku se dogodila jedna od neprijatnijih stvari koju uglavnom imate priliku da vidite samo na filmovima, i to je uglavnom i najsmešnija scena.

GREBUCKALO GA JE NEŠTO ISPOD JEZIKA: Smučiće vam se život kad vidite šta je IZVUKAO ODATLE! (VIDEO)

Naime, ovaj gospodin je izašao iz svoje hotelske sobe potpuno go da bi odložio tacnu sa tanjirima, ali su se vrata za njim zaključala, a on je ostao u hodniku hotela potpuno go.

Kako to obično biva, hodnik koji je do malopre bio prazan počeo je da se puni ljudima, koji su naravno bili u šoku dok su prolazili pored nagog muškarca.

Ali, to nije sve. Da bi došao do drugog ključa, morao je i da siđe do recepcije i na putu do nje sreo je još gostiju hotela.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nepoznati

    12. septembar 2016 | 19:39

    Hahahahaaaa..kakav lik...jos ga pita da mu da neka dokumenta...odakle da ih izvadi...hahahaaaa...a kaze mu pa covece vidis da sam go...hahaaa

  • Gologuzan!

    12. septembar 2016 | 19:16

    To se svakom moze dogoditi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA