PORUKA KOJA JE ZAPALILA BALKAN: "U ime svih Hrvata, molim Srbe s mercedesima da ne kradu naše devojke" (FOTO)

- Kao da nam nije bilo dovoljno teško, sad još visoki Srbi sa izraženim čeljustima dolaze u crnim Mercedesima i BMW-ima i harače od Dubrovnika do Vukovara, ostavljajući samo lezbe i debele za sobom - napisao je korisnik Redita "u ime svih Hrvata"

  • 47

Na društvenoj mreži Redit pokrenuta je diskusija na temu "krađe Hrvatica od strane Srba", kako je napisao jedan korisnik. Reakcije su različite, što se može videti i prema komentarima ispod ove teme.

Evo šta se dogodi kad u Guglu ukucaš HRVATICE!

- U ime Republike Hrvatske...bih molio sve Srbe da prestanu da kradu naše djevojke. Kao da nam nije bilo dovoljno teško, sad još visoki Srbi sa izraženim čeljustima dolaze u crnim Mercedesima i BMW-ima i harače od Dubrovnika do Vukovara, ostavljajući samo lezbe i debele za sobom. Čuo sam i za slične slučajeve po Sloveniji i Hercegovini, ali po tom pitanju nisam dovoljno informiran. Dakle, u ime svih Hrvata bih vas molio ono...could you please not? - napisao je korisnik Redita koji je time započeo javnu raspravu.

Iako diskusija ima samo 24 komentara, proširila se i na druge društvene mreže. Ljudi su delili ovu raspravu i reagovali na nju u zavisnosti od svog karaktera, nacionalnosti i smisla za humor.

Među komentarima koji su "udarili istim oružjem" je i ovaj koji je dobio veći broj bodova.

- Kao neko ko je bio ovog leta u Hrvatskoj i upoznao lepote vaše zemlje, tačnije vaše žene koje sa oduševljenjem prihvataju nas mačo Srbe koji dolazimo iz zemlje Ace Lukasa i beogradskih splavova, odgovaram da nema šanse da prestanem da se motam oko njih i da se vraćam sledeće godine na još duži period - istakao je korisnik Redita.

Printskrin:Reddit Printskrin:Reddit

Pogledajte OVDE celu diskusiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Шоне

    14. septembar 2016 | 17:15

    Оне саме долазе,нико њих не краде.

  • Mesar Pera

    14. septembar 2016 | 18:58

    Kad više preferiraju srpsku kobasicu od hrenovke :-D

  • ÔDragan

    14. septembar 2016 | 17:10

    Hrvatice lake kao ukrajinke iruskinje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA