FOTOGRAFIJA KOJA SLAMA SRCA: Zadrhtaćete kada saznate zašto ovaj deka vuče teška kolica i prodaje sladoled (FOTO) (VIDEO)

Nakon što je ćerka Fidensija Sančeza iznenada umrla i tako ostavila decu siročiće, on se vratio na posao prodavca sladoleda u Čikagu

  • 1

Zahvaljujući volji dobrotvora, 89-godišnji penzioner Fidensio Sančez koji je radio kako bi prehranio unuke siročiće, može konačno da se potpuno penzioniše.

Nakon što su objavljene njegove fotografije kako gura kolica za prodaju brze hrane i kada je svet to video, dogodilo se da može da se vrati zasluženom odmoru.

Nakon što je njegova ćerka iznenada umrla i tako ostavila decu siročiće, Sančez se vratio na posao prodavca sladoleda u Čikagu.

Njegova priča se brzo proširila i sa svih strana sveta krenule su da stižu ponude za pomoć. Prema internet stranici GoFundMe, koja se bavi prikupljanjem dobrotvornih sredstava za ljude kojima je potrebna pomoć, Sančezov profil može da postane najuspešniji profil koji se nalazi na teritoriji Ilinoisa.

Džoer Servantes Macias, koji je i kreirao Sančezov profil nakon što ga je video kako gura kolica rekao je:

- Slomilo mi se srce kad sam video čoveka koji, iako bi trebalo da uživa u penziji, još uvek radi. Morao sam da stanem i napravim fotografiju. Tada sam od njega kupio 20 paleta, dao mu 50 dolara i poželeo mu da ga blagoslovi Bog. Fotografiju koju sam napravio stavio sam na Fejsbuk i naišao na ogromnu reakciju. Sančezu i njegovoj ženi Eladiji skoro je uručen ček sa iznosom većim od 384 hiljade dolara, što znači da konačno može da se penzioniše, a da i dalje vodi računa o porodici.

- Moje telo mi ne dozvoljava ništa više. Radio sam zato što sam morao, ali sada više ne moram da se borim. Srećan sam i zahvalan ljudima koji su mi pomogli i zahvalan sam društvu koje je pomoglo meni i mojoj ženi u našoj starosti - rekao je Sančez na proslavi na kojoj mu je uručen ček i dodao: - Iskreno nisam razmišljao o tome kako ćemo da potrošimo novac, a ima toliko načina.

Više od 17 000 ljudi širom sveta je doniralo novac Sančezovoj porodici, a advokar Salvador J Lopez nije hteo da im naplati svoje usluge.

Snimak ovog simpatičnog bračnog para pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kiki

    23. septembar 2016 | 16:06

    Svaka cast za humanost a deki na pozrtvovanje Samo me shvatam to u zloj Americi nemoguce ha ha ha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA