≫ 

Otišla sam na masažu, opustila se, a onda osetila nešto tvrdo u međunožju (FOTO) (VIDEO)

Ali je odmah pozvala menadžera salona i rekla mu da ju je terapeut napao, međutim on je samo hladno istakao da je "terapeut nije silovao"

  • 0

Ona je bila prva žena koja je pobedila na takmičenju u mršavljenju "Najveći gubitnik", nakon što je izgubila 50,8 kg u ovom rijalitiju. Ali Vinsent (41) je provela sedam godina održavajući novu težinu, ali kada je 2015. godine doživela seksualni napad dok je bila na masaži, vratila se na staru težinu za samo 12 meseci. Ona je svoju ispovest ispričala u Oprinoj emisiji, otkrivši tajnu koju je krila u proteklih godinu dana.

Probudila sam se tokom noći i shvatila sam da neko LIŽE MOJE MEĐUNOŽJE, A TO NIJE BIO MOJ DEČKO!

- Otišla sam na masažu i zaspala sam tokom tretmana. Osećala sam se bezbedno i nisam mislila da sam ugrožena na bilo koji način. A onda sam se odjednom probudila jer sam osetila nešto tvrdo u svom međunožju. Bila sam u šoku i nisam znala šta se tačno desilo - rekla je ona.

Ali je objasnila da je odmah ustala sa stola i izletela iz sobe.

- Skočila sam i istrčala iz sobe. Samo sam sedela i tresla sam se od šoka. Bila sam preplašena - istakla je ona.

Ali je odmah pozvala menadžera salona i rekla mu da ju je terapeut napao, međutim on je samo hladno istakao da je "terapeut nije silovao". Zbog traume koju je pretrpela u potpunosti se zatvorila u sebe i posvetila se planiranju svog venčanja.

Printksin: Youtube/OWN Printksin: Youtube/OWN

- Bila sam veoma zauzeta. Nisam želela da se suočim sa onim što mi se dogodilo - dodala je ona.

Nakon venčanja je povratila staru težinu od 106kg za samo 12 meseci, sve zbog toga što nije nikome ispričala o tome šta joj se desilo, već je kroz čitav stres prolazila sama. Sada se ponovo posvetila vežbanju kako bi smršala i ističe da se konačno oseća dovoljno snažnom da preuzme kontrolu nad svojim životom.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA