PROFESORKA LIKOVNOG IMALA AFERU SA UČENICOM: Otac devojke se razbesneo kad je video šta joj je uradila

Na saslušanju se moglo čuti da su 31-godišnja nastavnica i njena učenica delile krevet tokom poseta londonskim galerijama

  • 5

Nastavnica u srednjoj školi dobila otkaz zbog ljubavne veze sa svojom 17-godišnjom učenicom, a vezu je razotkrio otac devojke koji je na njenom vratu uočio ljubavni ugriz. U toku su saslušanja stručnih veća, piše Independent.

RUSI PUCALI NA SEVERNOKOREJCE: Rafali na granici, ima mrtvih

Nia Dejvis, nastavnica likovne i filmske umetnosti iz Kardifa, navodno je inicirala desetomesečnu seksualnu vezu s učenicom tokom koje su razmenile na hiljadu neprimerenih poruka.

Na saslušanju se moglo čuti da su 31-godišnja nastavnica i njena učenica delile krevet tokom poseta londonskim galerijama. Školu je o svemu obavestio otac devojke, policajac, nakon što joj je na vratu uočio nešto što je opisao kao ljubavni ugriz.

Slučaj je prijavio i svojim kolegama, ali protiv nastavnice nikad nije podignuta optužnica jer je tad maloletna devojka tvrdila da nikad nisu imale seksualne odnose, već da su se samo poljubile i spavale u istom krevetu.

Devojka, danas 19-godišnjakinja, na saslušanju je demantovala izjave i rekla da nikad nikome, niti policiji, niti porodici, nije priznala da se poljubila s nastavnicom, nego da su oni bili zbunjeni i nisu shvatili.

- Razmenjivale smo poruke, ali to su bile poruke vezane uz druženja. I bilo ih je desetak, a ne na hijade. Nikad tati nisam rekla da sam poljubila Niju, to je potpuna laž - rekla je devojka.

Takođe je demantovala glasine da trenutno zajedno žive u Kardifu.

(Telegraf.rs / Independent)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA