≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

SIJAMSKE BLIZNAKINJE OTKRILE: Da, imamo seks. I on izgleda baš ovako (FOTO) (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sestre Ebi i Britani Hensel dele telo, a time i genitalije, što seksualni život čini mnogo komplikovanijim

  • 5

Sijamski blizanci su oduvek intrigirali svet. Kako funkcioniše svakodnevica dvoje različitih ljudi koji ne mogu pobeći jedno od drugog? Kako jedu, odlaze na spavanje ili WC, kako izgleda njihov seksualni život?

TRI SISE, DVA LICA: Oni imaju višak delova tela! (VIDEO)

Naravno, sve zavisi od načina na koji su blizanci spojeni, odnosno od organa koje dele. No, čini se da stvari u svakom slučaju mogu funkcionisati.

Među, najpoznatijim sijamskim blizancima u istoriji su Čang i Eng Bunker, koji su delili kuk i jetru. U današnje vreme bi ih lako razdvojili, no kako to tada nije bilo moguće, braća su nastojala da žive što je moguće normalnijim životom. Oženili su dve sestre, a Čang je sa svojom suprugom imao desetoro dece, dok je Eng u braku sa drugom sestrom dobio dvanaestoro potomaka.

Foto: Wikipedia/ CatherineMunro Foto: Wikipedia/ CatherineMunro

Za razliku od njih, sestre Ebi i Britani Hensel dele telo, a time i genitalije, što seksualni život čini mnogo komplikovanijim. O svojoj intimi ne žele da govore, no u istoriji je zabeleženo još nekoliko slučajeva kada su se sijamski blizanci uspešno venčavali.

Sestre Vajolet i Dejzi Hilton u sovje vreme su bile prisiljene da rade u cirkusu, ali pobegle su i kasnije se udale. Poput Čanga i Enga, bile su spojene u području kuka. Ipak, njihovi brakovi nisu dugo potrajali. Preminule su od posledica gripa, a istraga je pokazala da je jedna sestra živela još nekoliko dana nakon što je druga podlegla bolesti.

Nikad nisu otvoreno govorile o seksu, ali su uvek birale neobične partnere - one kojima bi njihov izgled bio privlačan. Oko seksa su se dogovorili - kad je koja važnija što se tiče emocija... Samo sa unapred postavljenim pravilima je moguće imati dobar seks u ovom slučaju.


Foto: Wikipedia/Chris 73 Foto: Wikipedia/Chris 73

SIJAMSKE BLIZNAKINJE DELE ISTI MOZAK: One čitaju misli jedna drugoj! (VIDEO)

Istraživanja pokazuju da sijamski blizanci po pravilu ređe imaju seks od prosečnih osoba, ne samo zbog komplikacija koje nosi nedostatak intime zbog takvog stanja, nego i zbog ređe potrebe za seksom.

Naime, budući da su trajno spojeni sa bratom ili sestrom, sijamski blizanci su i emotivno blisko povezani i nemaju toliku potrebu za zbližavanjem sa trećom osobom, tvrde stručnjaci.

Ipak, seks sam po sebi je bizaran, jer dele genitalije, a ipak ih ima "dvoje". Seks u tom slučaju izgleda baš tako - bizarno i čudno. Ipak, budući da je bilo osoba koje su se i udavale, pretpostavlja se da su se blizanci morali dogovarati o svemu pre samog čina, kako ne bi došlo do nekih nepredviđenih situacija.

Opet, jedan muškarac je davno ispričao da je imao seks sa sijamskim bliznakinjama i da mu je to bila najluđa trojka u životu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Izvor:Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јелена у земљи чуда

    6. novembar 2016 | 14:04

    Која туга... Господе Боже, сачувај нас од болести.

  • Alien prorok

    6. novembar 2016 | 17:10

    Od Monsanto hoće sve

  • Qwerkus

    9. novembar 2016 | 14:01

    Kad u skoli jedna nesto ne zna druga joj sapne..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA