≫ 

DOKTOR FELACIO: Napravio protezu za bolji oralni seks (FOTO)

- Sa sadašnjim dizajnom niko ne zna da volite oralni seks, ali drugi deo projekta je zamišljen tako da se promeni izgled usana po kome će biti očigledna nečija seksualna orijentacija - kaže Kju

  • 4

Zubar-umetnik Kuang-Ji- Ku želi da izmeni naš način gledanja na medicinu i na naša usta radom na seks protetici. Pošto je radio šest godina kao zubar, Kju je rešio da počne da pravi proteze za felacio.

NEVEROVATAN VIDEO: Pogledajte kako proteza ispravlja zube za 60 sekundi!

ZUBARI OSTALI U ŠOKU KAD SU VIDELI OVO! Žena 15 godina nije prala zube! Pogledajte na šta danas liči! (VIDEO)

Radionica je deo nove izložbe u Londonskoj galeriji nauka koju čini mreža izložbenih prostora usmerenih na saradnju nauke i umetnosti.

Kju smatra da se u nauci nije mnogo radilo na uključivanju ljudske seksualnosti u istraživanje i praksu. U stomatologiji usna duplja ima tri funkcije: estetiku, govor i žvakanje.

Printskrin/Youtube/New Scientist Printskrin/Youtube/New Scientist

- Postoji još jedna funkcija, seksualna, koju niko ne pominje u udžbenicima. Pripadam gej zajednici i shvatio sam da medicinska škola zastupa patrijarhalan sistem vrlo ozbiljno, a profesori su previše tradicionalni, naročito u azijskim zemljama, pa sam hteo da približim seksualnost i stomatologiju - kaže Kju.

Umesto da leči bolesti usta, Kju je razmišljao kako da u stomatologiji olakša izvođenje felacija. Da bi to uradio, on je napravio držače koji nude intenzivnije seksualno iskustvo za muškog partnera.

- Popunio sam silikonske gumice malterom i napravio kopiju svojih zuba, dodao sam tanak list termoplastike i uz pomoć toplote i usisavanja, dobio sam svoju protezu. Sledeći korak je proteza za oralni seks iz snova na koju treba dodati male gumene delove na ivice i pregibe - otkriva Kju.

- Sa sadašnjim dizajnom niko ne zna da volite oralni seks, ali drugi deo projekta je zamišljen tako da se promeni izgled usana po kome će biti očigledna nečija seksualna orijentacija - kaže Kju i dodaje:

- Kao ptice sa specijalizovanim kljunovima - kaže Kju.

(Telegraf.rs / newscientist.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA