TAJNI RAZGOVOR TRAMPA I OBAME: Sve je delovalo normalno, ali kad su pogledali u njihove ruke, otkrili su pravu istinu (FOTO) (VIDEO)

Odlazeći američki predsednik Barak Obama sastao se u četvrtak sa Donaldom Trampom, a razgovor koji su vodili 90 minuta ocenio je kao odličan. Međutim, ove stvari nisu svi primetili...

  • 6

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama susreo se sa budućim predsednikom Donaldom Trampom u četvrtak u Beloj kući i na, naizgled prijateljskom, sastanku dogovorili su buduću saradnju. Ipak, čak i ljudima koji se ne razumeju previše u ovu tematiku bilo je jasno da su tad u vazduhu postojale neke tenzije, a stručnjak za govor tela Peti Vud analizirala je prvi susret najmoćnijeg čoveka u Americi i čoveka koji je odabran da ga zameni.

SASTALI SE BIVŠI I BUDUĆI: Barak Obama oči u oči sa Trampom u Beloj kući (FOTO)

- Obama je delovao ekstremno iscrpljeno, suzdržano i bez nade, dok je Tramp izgledao nesigurno i ozbiljno, a možda i uplašeno - rekla je Vud Dejli Mejlu.

Tramp je rekao da se raduje njihovim budućim susretima dok je Obama rekao da ga ohrabruje činjenica da je novoizabrani predsednik zainteresovan za saradnju sa njegovim timom.

Pre nego što su se obratili medijima Obama i Tramp, čiji izbor za predsednika SAD je šokirao svet, u Ovalnoj prostoriji su razgovarali više od 90 minuta.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

To je bilo javno predstavljanje zaključaka u vezi sa rezultatima predsedničkih izbora i nasilnih protesta širom zemlje koji su započeti u sredu uveče. Novoizabrani predsednik nazvao je Obamu veoma dobrim čovekom.

- Ako pogledate način na koji obojica sede videćete da su u položaju alfa mužjaka kojima poručuju "Ja sam muškarac" - objasnila je Vud.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ipak, Obamine noge su više razdvojene, a time poručuje da je i dalje nadmoćan. Trampove ruke su, sa druge strane, privukle njenu pažnju pošto se nalaze u položaju "spuštena molitva".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Ovakav položaj ruku nije baš tipičan za osobu koja je odabrana da bude predsednik i mislim da je takav nesiguran položaj ruku posledica toga što se susreo sa nečim što ne poznaje.  Kada započinje govor, Tramp drži samog sebe za ruku i to ukazuje da ima potrebu da ohrabri sebe - rekla je Vud.

Prema njenim rečima Obamin položaj tela nije tipičan za njega i to što odmara ruke na nogama govori da je umoran. On je naglasio da je njegov glavni prioritet da novi predsednik bude uspešan.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Ohrabrila me je zainteresovanost budućeg predsednika Trampa da sarađuje sa mojim timom po pitanju mnogih problema sa kojima se zemlja suočava i verujem da je bitno da svi radimo zajedno, bez obzira kojoj političkoj partiji pripadamo - rekao je Obama.

Sa druge strane, Vud nije bila ubeđena u njegove reči i rekla je kako je, dok je to izgovarao zatvorio oči i to znači da nije baš potpuno ohrabren. Ipak, ona misli da Obama stvarno veruje da oni treba da sarađuju pri suočavanju sa izazovima, a Tramp joj je delovao ozbiljno i iskreno u svojim izjavama.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp i njegova žena Melanija ušli su u Belu kuću na zadnji ulaz, privatna vožnja je bila pod jakim nadzorom i medijima nije bilo dozvoljeno da isprate dolazak i odlazak dve porodice. Prema pisanju Vol Strit Žurnala čak je otkazano i fotografisanje novog i starog predsednika i njihovih supruga.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Data al

    11. novembar 2016 | 12:38

    Sve neki alfa masoni

  • sole

    11. novembar 2016 | 14:01

    i nas Vucko drzi ruke kao Tramp, pa je nadmocan.

  • Boki

    11. novembar 2016 | 18:24

    Tramp jeste malo uplašen, što je i normalno. Ipak ja njega procenjujem kao uspešnog prdsednika. Klinton, Buš, Obama svi su vodili istu politiku i upali su u neku kolotečinu. Svaki potez Amerike mogao se unaped predvideti. Mislim da ċe se Tramp više okretati ekonomskom razvoju Amerike, ali celog sveta. Umesto vojnih intervencija kao do sada, Amerika će se okretati biznisu sa drugim zemljama, od čega će njeni građani imati mnogo veću korist, kao i svi njihovi saradnici. Očekujem da svoje sposobnosti iz svog poslovnog sveta pretoči u politički, zbog čega će ga mnogi obožavati, a i mnogi će prestati da mrze Ameriku, kao mi naprimer...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA