Tramp će leteti samo predsedničkim avionom, a smorićete se kad vidite njegovu LUKSUZNU LETELICU koja će da zvrji prazna (VIDEO)

Donald Tramp već 15 godina koristi svoj luksuzni avion, ali pošto za predsednika važe posebna sigurnosna pravila, ubuduće će morati da koristi samo zvaničan avion

  • 1

Poznato je da novoizabrani predsednik Amerike Donald Tramp poseduje avion, nazvan T-ptica (T-bird),  koji je sve samo nije običan, ali će nakon inauguracije morati da zaboravi na njega, kao i na luksuz koji taj avion sa sobom nosi, jer će svuda morati da ide sa zvaničnim predsedničkim avionom. 

KRALJICA ELIZABETA u avionu tražila leskovačke ĆEVAPE, TITO joj ispunio želju

Predsednički avion (Air Force One) je poseban zato što ima posebnu opremu koja ga čini potpuno sigurnim u slučaju napada ili neke prirodne katastrofe.

Postoje dva identična predsednička aviona i oni su Boinzi 747s, a zamenjuju ih svakih nekoliko meseci.

Ova aviona su Boig 747-200B i pravljeni su namenski, a na repu nose oznake 28000 i 29000.Date su im specijalne oznake VC-25A i lete pod najstrožom kontrolom.

Ukrašeni su rečima United States of America, zastavom na repu i pečatom predsednika.

Printskrin: Youtube / AiirSource Military Printskrin: Youtube / AiirSource Military

Moguće je da se napuni gorivom u vazduhu i to mu pruža mogućnost da leti koliko je potrebno, naravno sem u slučaju neke vanredne situacije.

Elektronika mu je dizajnirana tako da može da izdrži elektromagnetni puls, a poseduje naprednu sigurnosnu komunikacionu opremu koja mu omogućava rad u slučaju napada na Belu kuću.

Printskrin: Youtube / The Trump Organization Printskrin: Youtube / The Trump Organization

Predsednika Trampa će štititi tajna služba, a on može u avion da uvede savetnike, novinare ili neke druge goste, naravno uključujući suprugu Melaniju i ostale članove porodice. Ovaj avion obično leti zajedno sa nekoliko teretnih i borbenih aviona.

Ipak, njegov novi avion biće znatno manje luksuzan od aviona na koji je navikao, a taj je imao svilene jastuke i kupatila u mermeru i zlatu. Sa aludiranjem na predsednički avion, njegov je bio poznat i kao Trump Force One.

Printskrin: Youtube / The Trump Organization Printskrin: Youtube / The Trump Organization

Tramp je svoj avion kupio 2011. godine, davno pre nego što je odlučio da se kandiduje. Amanda Miler, stručnjak za marketing iz organizacije Tramp, napravila je turu njegovim avionom i predstavila sve prostorije. Avion ima zlatne slavine, keramičke pločice, jastuke od svile sa izvezenim inicijalima članova porodice, ali i veliku kuhinju.

Snimak Amande Miler pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milica

    16. novembar 2016 | 06:03

    Cujem deca mu se zesce smorila sto ce morati da se sele u Belu kucu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA