≫ 

NEODOLJIVO: Pogledajte susret dečaka u kostimu lava kada se susretne sa pravim kraljem životinja (FOTO)

Pružili su ruke jedan ka drugom...

  • 1

Kada je 11-omesečni dečak otišao u Zoo vrt u Atlanti sa svojim kumom, obukli su ga u kostim lava. A onda se licem u lice susreo sa kraljem životinja.

NEUNIŠTIVE NEMANI SU NAJSTARIJA BIĆA NA PLANETI: Ajkule preživele ratove i bombe, imaju 400 godina i još uvek haraju (FOTO)

Arijeh, što znači "lav" na Hebrejskom, istraživao je zoološki vrt pun uzbuđenja, kao i svaki drugi dečak. Gledao je životinje i družio se sa njima, ali susret sa pravim lavom oduševio je mališana više nego što je iko mogao da pretpostavi.

Tokom susreta mališan se pokazao hrabrno i neustrašivo, kao pravi lav. Prišao je sasvim blizu staklu i svoju malenu ruku pružio kako bi dohvatio i pomazio svoju omiljenu životinju, i iznenadno i sam kralj životinja pružio je svoju šapu baš na dečakuvu ručicu.

Zatim se lav uznemirio ali maleni Arijeh nije ustuknuo. Pratio je lava puzajući u smeru u kome se ovaj kretao. Porodica i prijatelji bili su oduševljeni ovim hrabrim mališanom i odmah snimak podelili na društvene mreže, piše today.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA