• 0
 ≫ 

Ako ovako pišete slova B i P, to mnogo otkriva o vama. A tek da vidite šta znače I i T...

 ≫ 

Napišite bilo šta što vam padne na pamet...

  • 0

Grafologija je zanimljiva nauka, a pomoću analize rukopisa grafolozi otkrivaju osobine ličnosti. Evo šta o vama govori vaš rukopis. Ovaj test je veoma jednostavan, potrebni su vam samo papir i olovka. 

 

MISTERIJA JEDNE OD NAJKONTROVERZNIJIH KNJIGA: Ni najveći kriptografi nisu uspeli da je dešifruju (VIDEO)

 

Napišite bilo šta što vam padne na pamet. Najbolje je da napišete nekoliko redova teksta ili da se zagledate u neki svoj notes. Tako ćete najbolje sagledati ključne karakteristike svog rukopisa

 

1. NAGIB SLOVA

 

Ako vam rukopis naginje DESNO, vi ste otvoreni, volite da upoznajete ljude i da se krećete u velikom društvu. LEVO pišu ljudi "iz senke", oni koji vole da rade samostalno. Ako pišete desnom rukom, a reči vam naginju levo - jasno je da na taj način izražavate bunt. Ako, pak, pišete RAVNO, to je jasan znak da ste logična i praktična osoba, koja je oprezna s otkrivanjem svojih osećanja.

 

2. VELIČINA SLOVA

 

Ako su vam slova KRUPNA, svaki grafolog će moći da vam kaže da imate i veliku ličnost kojoj itekako prija pažnja drugih. Mnoge slavne osobe pišu velika slova. MALA slova odaju fokusiranu osobu koja se polako koncentriše na svoje zadatke, to je stidljiva osoba, sklona samoanaliziranju. Fleksibilne osobe pišu UMERENA slova, što je dobar znak koji govori da se mogu lako prilagoditi svakoj situaciji.

 

3. UKRASI NA SLOVIMA

 

Ako pišete pravilno, BEZ ukrasa i grafičkih dodataka, vi ste osoba koja ceni svoju privatnost. S druge strane, PETLJE, DUGE NASTAVKE I RAZNE UKRASE na slovima pišu ekspresivne, pričljive osobe koje vole da dele detalje svog života s prijateljima i kolegama.

 

4. SLOVA B I P

 

Ako pišete slova poput B i P s TANKIM "STOMAČIĆEM" skloni ste ograničavanjima i stresno reagujete na iznenađenja (bila ona pozitivna ili ne). OBLI "STOMAČIĆ" na ovim slovima pokazuje da ste spontani i opušteni i da uživate u životu punim plućima.

 

Foto-ilustracija: Foter

Foto-ilustracija: Foter

 

5. MALO PISANO SLOVO I

 

Ako pišete malo pisano slovo i s tačkicom VISOKO IZNAD vi ste osoba s razvijenom maštom. Ako je tačkica NA SAMOM VRHU, vi ste organizirani i empatični. "Večno dete" napisaće kružić umesto tačkice.

 

6. MALO PISANO SLOVO T

 

Ako crticu na T pišete blizu vrha ovog slova, vi ste ambiciozni i želite da nadmašite svačija očekivanja. Crtica na sredini slova govori o samopouzdanoj osobi koja se oseća dobro u svojoj koži. Dugačka crtica predstavlja entuzijastičnu osobu, koja zna da bude tvrdoglava kad u nešto duboko veruje, dok kratka crtica govori o osobi koju je teško nagovoriti na akciju.

 

7. RAZMAK IZMEĐU REČI

 

VELIKI razmak govori o osobi koja voli svoju slobodu, dok MALI predstavlja osobu koja ne voli samoću.

 

8. TRAG NA PAPIRU

 

Ako vaša pisana slova ostavljaju dobro vidljiv i jak trag na papiru, vi ste energični i imate mnogo snage i entuzijazma. Ako su slabo vidljiva i ostavljaju tanak trag - vi imate nizak nivo energije, brzo se umarate i gubite volju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok