Putnica u avionu naručila jelo, a onda je dobila PENIS u tanjiru (FOTO)

Svima u avionu je bilo neprijatno

  • 7

Žena koja je u petak putovala biznis klasom od Sidneja do Brizbejna sa kompanijom Kantas, isprva je bila šokirana da bi zatim prosto samo uzela kameru i snimila odbrok koji je dobila, a koji je imao jedan, u najmanju ruku zanimljiv dodatak.

Kontroverzni modeli DILDA sa motivima SVETACA zapalili javnost u Španiji! (FOTO) (VIDEO)

Putnica, koja je želela da ostane anonimna doživela je šok svog života kada je naručila obrok od knedli uz koji je dobila prilog od povrća - izrazito falusnog oblika.

- Kada sam pitala konobara šta sam to dobila uz hranu rečeno mi je da je to korensko povrće. Pogledao je u tanjir i videlo se da je i njemu neprijatno - rekla je ona za news.com.au .

Fotografiju ovog bizarnog i misterioznog obroka postavila je na Fejsbuk a nakon toga je fotografije postala viralna. Nakon rasprave koja se zatim povela na ovog društvenoj mreži, postalo je skoro sigurno da je u pitanju bio plavi patlidžan.

Inače, meni Kantas biznis klase je razvio Rokpul kuvar Nil Peri. Njegova kompanija je potvrdila da je u pitanju japanski plavi patlidžan, te da se zbog izgleda ovaj obrok može nazvati "Knedle sa iznenađenjem".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA