≫ 

Kontroverzni modeli DILDA sa motivima SVETACA zapalili javnost u Španiji! (FOTO) (VIDEO)

Ubrzo mu je izlog radnje vandalizovan i preko stakla mu je ispisano "grešnik"...

  • 4

Nije neobično za prodavnice u Španiji da svoje proizvode prilagode božićnim praznicima i upriliče ih u okićenim izlozima.

Policija ga je naterala da se skine, a onda su svi popadali od smeha (VIDEO)

Ali kada je Non Sit Pekatum seks šop u Talavera dela Reina blizu Toleda, prikazao svoju novu kolekciju veštačkih penisa, takozvanih dilda, u tamošnjoj javnosti se poddigla velika rasprava jeli ovo moralno ili nije, prenosi thelocal.es.

Vlasnik radnje, Hektor Valdivielso angažovao je umetnika koji je ručno oslikao Devicu Mariju, Josipa i bebu Isusa na keramičke dildoe.

Isprva se ovaj potez pokazao popularnih do te mere da je svoje proizvode prodavac istako u izlogu, ali uskoro je počeo da privlači negativne komentare koji su vlasniku govorili da to sve skloni jer ih taj potez vređa.

- Čovek i žena su mi naredili da sklonim uvredljivu scenu Isusovog "dildo" rođenja iz izloga i rekao mi da ako to ne uradim, on će sve to sam skloniti - napisao je Valdivielso na svom Fejsbuk profilu, priznajući da je na kraju zbog ovoga morao da zove policiju da ne bi došlo do incidenta.

Ubrzo mu je izlog radnje vandalizovan i preko stakla mu je ispisano "grešnik" a zatim je vlasnik pronašao počinioce - grupu nazvanu Deca Device Marije, koja je javno pokrenula bojkot njegove radnje.

Prošle nedelje vlasnik radnje je povukao svoje proizvode iz izloga ali je ostavio poster na kome su kupci mogli da glasaju da li žele da on vrati svoje jedinstvene proizvode. Prolaznici su velikom većinom glasali za povratak proizvoda na izloge (78.5%), i vlasnik će ih stoga sa ponosom vratiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dragan

    14. decembar 2016 | 03:41

    Nije bolest sve sto boli! Vjerujem da ce se opet naci gomila budala, koji ce ovo pripisati umjetnickoj slobodi.

  • Mila

    14. decembar 2016 | 06:09

    I treba da je izlog vandalizovan.Kakva sramna i bogohulna ideja

  • Veteran

    14. decembar 2016 | 02:03

    To im je eu. Samo karleusa i vi mozete tamo. Mi necemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA