≫ 

50 STRIPTIZETA PLESALO NA SAHRANI POLITIČARA: U kilometarskoj koloni egzotične devojke se uvijale kao na najluđoj žurci (VIDEO)

Snimak ispraćaja u Čiajiju pokazuje da je kolona od 200 vozila bila duga više kilometara, neki motociklisti su počeli da je prate samo da bi gledali egzotične plesačice

  • 3

Na sahrani tajvanskog političara učestvovalo je 50 plesačica koje su se oko šipke izvijale u oskudnim crnim bikinijima.

NARUČIO STRIPTIZETE ZA SOPSTVENU SAHRANU: Ožalošćeni šokirani kad su videli ovaj SEKSI PLES (VIDEO)

Tung Hisang, lokalni zvaničnik nije otišao tiho. U povorci na njegovom posljednjem ispraćaju, 50-ak plesačica oko šipke pevalo je i plesalo na šarenim terencima, a pridružili su im se muzičari i izvođači obučeni u božanstva, prenosi Shanghaiist.

Snimak ispraćaja u Čiajiju pokazuje da je kolona od 200 vozila bila duga više kilometara, a kako prenosi AFP, neki motoristi su počeli da je prate samo da bi gledali egzotične plesačice.

Tung je preminuo nakon duge bolesti u decembru prošle godine. Obavljao je različite dužnosti tokom života. Njegova porodica kaže da je uvek voleo zabavu pa su hteli da ga isprate na nezaboravan način.

- Dva dana pre sahrane, u snu nam je rekao da želi ovo - tvrdi njegov brat.

Možda nije u skladu s uobičajnim sahranama, ali one su na Tajvanu prilično ekstravagantne. Zabavljačice ne samo da plešu oko šipke, nego ih ponekad i unajme da izvode striptiz ispred ožalošćene rodbine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA