≫ 

OPROSTI NAM VOJVODO BOJOVIĆU, KUMIMO TE BOGOM: Kako su partizani 1944. nasred ulice tukli 86-godišnjeg srpskog junaka (FOTO)

 ≫ 

Samo su četiri osobe u istoriji moderne srpske vojske dobile unapređenje u čin vojvode: Stepa Stepanović, Živojin Mišić, Radomir Putnik i Petar Bojović. Ali, samo je jedan od njih četvorice imao nesreću da poživi toliko dugo i da dočeka partizanske oslobodioce Beograda 1944. godine. Petar Bojović

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kostadin

    20. januar 2019 | 08:31

    Jugoslavenski komunisti su kao i u svim drugim državama na vlast došli kako bi od naroda oduzeli sve što mogu, te opljačkano podjelili sirotinji, to jest sebi. Parolama o ravnopravnosti i jednakosti uspeli su privući zavidnu sirotinju koja je poverovala kako će se nakon pljačke sve opljačkano ravnomjerno podeliti. Najprije su opljačkali “saradnike fašizma”, “kapitaliste”, “sitnu buržoaziju” i “kulake”, pa “neprijatelje naroda”, “klerofašiste”, a kad više nisu imali što pljačkati očistili su tavane i najsiromašnijim seljacima, nakon čega su se počeli svađati oko plena. Naravno kada je sirotinja sve proterala kroz crevca sva imovina se opet vratila starim vlasnicima.

  • Kostadin

    20. januar 2019 | 07:48

    To je bila komunistička pravda i respekt prema iskrenom rodoljubu i vojcodi. Danas imamo preko 1.500 generala u penziji koji imaju sve povlastice i vile a koji nisu iz kantine ni izlazili. Naravno da su se borili samo za sebe i svoje bogatstvo. Poštovanje za novinara O.Š. koji je dokazao da jedan Vojvoda Bojović više vredi nego svi generali Srbije od kojih veća polovina nije iz Srbije.

  • Partizanska balavurdija

    20. januar 2018 | 13:53

    ... tukla srpskog vojvodu, pa ga kumila bogom da im oprosti!?!?!?! Jadna vam mati ne bila... Ko mu je opljačkao kuću??? 6. lička?? Šta su radili sa plenom, nosili na sremski front??? Ovo đubre od teksta može da poliže samo pas... sa maslom. Ovo je marićevska, bokanovska Srbija, odgojena na parovima, farmi, ''ćirilici''... SMRT FAŠIZMU/SLOBODA NARODU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA