Pijani Hitler sa golim Nemicama: Fotografije bluda i razvrata sa plavušama, ovako je harao poslednji bludnik Berlina (FOTO)

Hitler je preferirao plavuše, a fotografije ukazuju upravo na "nevaljale" igre koje je voleo da vodi sa njima

  • 9
Foto: Arhivska fotografija Foto: Arhivska fotografija

Fotografije koje kruže internetom godinama, a na kojima se nalazi Adolf Hitler u društvu golišavih devojaka, otkrivaju i drugu, manje poznatu stranu vođe Trećeg Rajha. Na osnovu njih se može zaključiti da je Firer voleo da uživa u društvu mladih devojaka, ali da je takođe voleo i dobru "kapljicu".

Francuski seljak PLJUNUTI HITLER sluša na radiju objavu rata nacističkoj Nemačkoj (FOTO)

Na jednoj od fotografija vidi se kako se pripiti Hitler nalazi između dve plavuše s čašom u ruci i da bukvalno jedva stoji na nogama. Devojke imaju raskopčane bluze, a jedna "nateže" piće iz flaše.

Na drugoj fotografiji, koja se takođe može pronaći na nekoliko sajtova, Hitler je okružen s četiri potpuno gole devojke, koje kao da igraju žmurke s njim, s obzirom na to da Firer ima povez preko očiju.

Na osnovu obe fotografije da se zaključiti da je Hitler preferirao plavuše.

Foto: Arhivska fotografija Foto: Arhivska fotografija

Iako slike dugo kruže internetom, niko ne može da potvrdi njihovu autentičnost. Možda se neko samo poigrao s najvećim zločincem 20. veka, a moguće je da je ipak Hitler lično voleo da se uveri u kvalitete svojih omladinki.

Šta vi mislite? Ostavite nam odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Aleks

    24. januar 2017 | 22:29

    Kad će te objaviti bludne slike i filmove od Tita, Rankovića, Tudjmana i Dolanca??

  • Vlaja iz Nisa

    24. januar 2017 | 16:25

    Ako izuzmemo holokaust, mucenja, ubijanja bez razloga i samo uzmemo u obzir vojnu doktrinu, osvajacki rat Treceg rajha se po obimu postignutog u opste ne razlikuje od osvajanja Cezara, Atile, Napoleona... Opet napominjem bez onog necovecnog i neljudskog ubijanja neduznih.

  • Acko

    26. januar 2017 | 10:33

    ..vrhunska fotomontaža..!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA