Devojčica je izgubila oko zbog tumora, a on je nastavio da raste do veličine fudbalske lopte. Suze joj stalno teku i umire! (UZNEMIRUJUĆE)

"Bila je prelepa i zdrava devojčica i jednog dana je odjednom počela neutešno da plače"

  • 0
Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

Sedmogodišnja devojčica, koja je izgubila jedno oko nakon operacije očnog tumora, sada vrlo lako može da umre, jer joj je nov tumor veličine fudbalske lopte.

Toliko joj je smrdelo međunožje da su putnici padali u nesvest. Čak je i avion prinudno sleteo! (FOTO)

Šezadi iz Pakistana je prvo bolovala od otoka na levom oku kada je bila stara samo devet meseci. Iako su njeni roditelji tražili pomoć lekara, oni ipak nisu znali od čega malena devojčica boluje te je njen otok stalno rastao.

U jednom momentu su doktori ipak dijagnostikovali da je u pitanju tumor oka, te su pokušali da ga otklone operacijom u Karašiju, međutim tumor je nakon nekoliko meseci opet krenuo da raste i neprestano rastao sve više i više.

Sada je njen tumor na glavi veličine fudbalske lopte i njeni roditelji očajnički traže pomoć kako bi se njihovog ćerki spasio život.

Foto: Profimedia/Caters News Foto: Profimedia/Caters News

- Ko zna da li će ona ikad pomovo moći da vidi. Niko ne zna šta se sa našom ćerkom dešava. Bila je prelepa i zdrava devojčica i jednog dana je odjednom počela neutešno da plače. Kada sam je podigla videla sam da su joj oči krvave i od tada svakoga dana iz očiju su joj tekle suze same od sebe a otok je postajao sve veći i veći - priča Musamat Jahan, Šezadina mama.

Roditelji ove malene devojčice očajni su i nemoćni da pomognu svom detetu. Od silnog putovanja po bolnicama više nemaju ni novca. Nadaju se čudu koje može spasiti život njihovog deteta, piše Dejli mejl.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA