Moj muž lekar je snimao seks sa svojim pacijentima. Kad sam videla šta je sve radio, noćna mora je tek počela (FOTO)

Zaista se nadam da ćemo uspeti da ispočetka izgradimo naše živote - rekla je gospođa Salovej

  • 2

Bivša žena ozloglašenog doktora koji je pravio seks video-snimke opisala je celo iskustvo kao "noćnu moru".

POHOTNI DOKTOR: Masirao pacijentu prostatu, a kada je dečko dobio erekciju, oralno ga je zadovoljio

Doktor Salvej dobio je doživotnu zabranu bavljenja medicinom nakon što su objavljene optužbe protiv njega u aprilu 2013. godine i januaru 2016. godine.

Generalni osteopatski savet u Londonu primio je niz optužbi, uključujući i one da je imao seks sa pacijentima u ordinaciji.

Gospođa Salvej, koja sa njim ima dvoje dece (12) i (14) rekla je da je taj period bio užasno težak.

- Jednom kada sam saznala za ove optužbe, učinila sam sve da zaštitim porodicu, nisam znala ništa o Nikovim aktivnostima kada ih je činio. Morala sam potpuno da se odvojim od njegovog imena, čak sam i posao promenila. Izgubila sam dosta klijenata na poslu. Samo bih volela da se cela ova situacija stiša, da utihne a da mi posao ne propadne - rekla je gospođa Salvej.

Ona je radila u Zdravstvenom centru Hadlejt 13 godina, a sada se prebacila da radi od kuće što je zahtevalo puno hrabrosti.

- Moja deca idu u privatne škole, tako da i to moram da plaćam. Celo ovo iskustvo bilo je prava noćna mora i za mene i za moju decu. Ali zaista se nadamo da ćemo ispočetka da izgradimo naše živote - dodala je.

Generalni osteopatski savet doneo je odluku da je doktor Salvej prešao granicu "neprihvatljivog profesionalnog ponašanja", zato što se očigledno ogrešio o lekarsu etiku.

- Nije postavio granicu između profesionalnog i ličnog života, preterao je i sada će njegov poslovni život zbog toga ispaštati - rekli su iz Generalnog osteopatskog saveta.

Salvej je optužen da je imao seksualnu vezu sa pacijentom pola godine i to dok ga je još uvek lečio. On je navodno poslao video-zapis drugom kolegi na kome se vidi da ima seksualne odnose sa pacijentom.

Pogledajte fotografije OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Skoplje

    2. februar 2017 | 16:40

    Bar je nije varao sa nekom ženom.

  • Dado Lj...

    3. februar 2017 | 01:45

    Ha ha pa gay,its ok... Verovatno ga nije sredila kako treba a ovaj mu namigno u nezgodan trenutak,on puko...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA