≫ 

Tramp je Melaniji dva puta učinio ono što se damama ne radi. Njihovi dlanovi i prsti otkrivaju tajne o kojima ćute (FOTO)

Način na koji je potapšao njenu ruku sa otvorenim dlanom i raširenim prstima, nije bio gest nežnosti

  • 7

držanju za ruke Donalda i Melanije Tramp mediji pišu i diskutuju, ali niko nije uspeo da da relevantan odgovor. Tema je pokrenuta snimkom na kojoj se vidi kako nakon izlaska iz aviona na Palm Biču, Melanija pokušava da Donalda uhvati za ruku, a on je odbacuje. Prava je to poslastica za stručnjake za govor tela koji imaju objašnjenje za ovu situaciju.

Melanija dominirala u crvenoj haljini, ali su svi gledali u njenu ruku: Tramp je uradio nešto što nije smeo. Dva puta! (VIDEO)

Stručnjak za govor tela Pati Vud smatra da Tramp ne želi da se drži za ruke u javnosti jer želi da se prikaže kao "alfa".

- Obično držanje za ruke kod parova označava zajedništvo. Ali, mislim da on ovime poručuje – želim da me vide kao predsednika samog. Želim da samo mene vide kao moćnog. I vrlo je jasno da je to njegov izbor - rekla je ona.

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da su se uopšte i držali za ruke, prenosi Dejli Mejl.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Držanje za ruke govori mnogo o pojedincu i o paru. Ono što je fascinantno jeste da su se uopšte držali za ruke. Privatno se drže za ruke, tako da znamo da su bliži par nego što se to čini u javnosti ili kako je izgledalo na inauguraciji - dodaje Vud.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Nakon što je Donald Melanijinu ruku ispustio prvi put, ona ga je ponovo uhvatila za ruku. Na to ju je potapšao i ruku ponovno ispustio. Način na koji je potapšao njenu ruku sa otvorenim dlanom i raširenim prstima, nije bio gest nežnosti.

- Bio bi to gest nežnosti da je svojom ruku obuhvatio njenu ili da je njenu ruku poljubio - kaže Vud dodajući kako je način na koji ju je potapšao po ruci bio način na koji joj poručuje da ne želi da je drži za ruku.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

No, prema ostaloj interakciji iz te situacije, Vud smatra da se drže za ruke privatno.

- On to ne želi u javnosti. Vrlo je jasno da ona želi. Zbog toga bi se osećala povezano sa njim i dobila bi neku moć i samopouzdanje. Ali njegov govor tela pokazuje – ne, ne želim u javnosti - zaključuje Pati Vud.

Foto: Guliver/ Joe Raedle/Getty Images Foto: Guliver/ Joe Raedle/Getty Images

Dobro je poznato da su njih dvoje otvoreno ispoljavali nežnosti u javnosti pre nekoliko godina, kada su bili sveže zaljubljeni.

- Ovo nešto može značajno da promeni dinamiku jednog para, kada ste nešto imali pre, a sada to nemate - kaže ona.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Šta zapravo ovo govori o Trampovima i da li je uopšte moguće suditi na osnovu jednog gesta? Ostavite nam odgovor u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Groficaofica

    6. februar 2017 | 16:13

    Uf,velika stvar... za ruke se drze klinci,pubertetlije...smesno je da se neko zarad naroda drzi za ruke...svoju ljubav i neznost iskazuje verovatno na prikdniem mestu daleko od ociju javnosti...sve otalo je farsa

  • Six

    6. februar 2017 | 12:47

    " ne sad,dušo,ne sad!"

  • Paja

    6. februar 2017 | 07:41

    Kakve gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA