≫ 

Zagrebački vatrogasci okačili najjače upozorenje za Dan zaljubljenih: Pustite mašti na volju, ali pazite da ne preterate! (FOTO)

S obzirom da se i u našim bioskopima daje isti film "50 nijansi mračnije", koji je poslednjih dana uzburkao atmosferu u srpskoj pretstonici, možemo slobodno reći da ovo upozorenje važi i za naše sugrađane

  • 0

Vatrogasna služba u Zagrebu je na svojoj Fejsbuk stranici postavila sliku sa tekstom na kojoj poziva građane Hrvatske da, dok se budu opuštali večeras, ipak obrate pažnju da ne ugroze svoj život ili život nekog drugog.

Gledala sam "50 NIJANSI MRAČNIJE" sa ženama u bioskopu! Ostala sam u šoku šta su radile i kako su reagovale

Njihova poruka glasi: Sutra je Valentino, u bioskopima se daje "50 nijansi mračnije", slobodno se zabavite i pustite mašti na volju, ali pazite da ne preterate. Prošle godine smo imali samo 4 intervencije skidanja lisica ali smo spremni...#samokazemo

Ipak, olakšavajuća okolnost je da su spremni za predstojeće veče, poučeni prošlogodišnjim iskustvom.

S obzirom da se i u našim bioskopima daje isti film "50 nijansi mračnije", koji je poslednjih dana uzburkao atmosferu u srpskoj prestonici, možemo slobodno reći da ovo upozorenje važi i za naše sugrađane.

Tako da, uživajte, opustite se, pustite mašti na volju kako kažu hrvatski vatrogasci, ali nemojte preterivati.

(Telegraf.rs / Vatrogasna postrojba Zagreb)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA