≫ 

Muškarci su u ovom gradu UVEK sa spuštenim pantalonama: Moderna Sodoma i Gomora sa 27.000 prostitutki i milion "turista" (FOTO) (VIDEO)

Prostitucija je ilegalna na Tajlandu, ali zakon se u velikoj meri ignoriše, pa bordela ima u izobilju

  • 7

Pataja na Tajlandu ima oko 27.000 prostitutki, otprilike po jedna na svakih pet ljudi koji žive istočnoj obali grada, koji godišnje poseti više od milion turista.

FABRIKA SEKSA: Ovde žestoka akcija traje 4 dana, devojke sa vrelog menija prvo pregledaju vaš penis, a onda kreće LUDILO (VIDEO)

- Dobri momci idu u raj, loši momci idu u Pataju - kaže slogan na majicama koje nose turisti.

Ako je tako onda lošim momaka ima baš mnogo, pošto svake godine više od milion posetilaca prođe kroz ovo tajlandsko odmaralište, koje je poznato kao svetska prestonica seksa. Mnoge ljude privlači samo jedna stvar.

U ovom gradu se nalazi najveći kvart crvenih fenjera na zemlji, koji se sastoji od mnogo seks klubova i go-go barova.

Svetleće reklame obećavaju seks emisije, ples oko šipke, jeftina pića i mnogo toga, prenosi Miror.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Oskudno odevene žene nude i masaže zapadnim turistima koji prolaze ovim krajem. Prostitucija je ilegalna na Tajlandu, ali zakon se u velikoj meri ignoriše, pa bordela ima u izobilju.

 

Sama Pataja ima preko 1.000 barova i salona za masažu, ali se u ovom gradu trgovina seksom suočava sa neizvesnom budućnošću.

Prošle godine prva žena ministar turizma na Tajlandu je počela da se zalaže za iskorenjivanje seks turizma. Smatra da zemlja ponovo treba da postane okruženje koje će biti prijatno za žene.

Ove nedelje je policija upala u nelegalni bordel na Dan zaljubljenih, gde su uhvatili britanske turiste spuštenih pantalona zajedno sa mladim plesačicama.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA