Nije imao ništa i živeo je na ulici, a onda je dobio posao: Pogledajte kako je to proslavio (VIDEO)

Bio je srećan i radovao se kao malo dete...

  • 2

Na internetu se pojavio snimak sigurnosne kamere koji prikazuje nepoznatog čoveka, beskućnika kako skače po ulici i raduje se nakon što je dobio priliku za zaposlenje.

ZA DOBRO JUTRO: Dečak je izazvao policajca na "duel u đuskanju", a onda je počela bitka u plesnim koracima (VIDEO)

Snimak prikazuje srceparajuću situaciju beskućnika koji je toliko srećan što je dobio mogućnost da se zaposli, da izgleda potpuno kao nevino dete koje je srećno jer je dobilo slatkiš.

Čovek nije identifikovan, a vidi se kako izlazi iz firme "Central RPL" u Midlendu, nakon što mu je ponuđen stalni posao.

Kompanija je rešila da ovom beskućniku pruži priliku za nov početak. Aron Dojl, koji radi u kompaniji "Central RPL" podelio je ovaj video na internetu rekavši da ga je životna priča i iskrena sreća ovog čoveka "potpuno oborila sa nogu".

- Ovaj čovek koji nema ništa pokazao je toliko iskrenu sreću kada je dobio svoju šansu da je krajnje vreme za sve nas da se setimo i nikad ne zaboravimo koliko je malo potrebno za istinsku sreću, istu onu koju mi, koji imamo mnogo više nego ovaj čovek, svakoga dana zaboravljamo - rekao je Dojl.

On je naveo da ovaj beskućnik trenutno stanuje u svratištu za beskućnike, a dobija hranu iz crkve. Kako sam kaže, ovaj čovek mu svakog dana ponudi kafu i čokoladu koju dobije u crkvi, i svaki dan pruža primer iskrene ljudskosti.

- Zbog svega što on jeste i primera koji pruža, zaslužio je svoju priliku da uspe - kaže Dojl, a prenosi Miroro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јасмина

    20. februar 2017 | 12:26

    Управо то је чињеница,они који желе да раде ретко добију ту шансу,док они којима се нуди посао вешто ескивирају.Човеку из текста желим пуно успеха и у раду и у животу...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA