Boleli su ga sinusi pa mu je narastao tumor i prekrio pola lica: Ne može da jede i priča, oslepeće zauvek! (UZNEMIRUJUĆE)

Tumor je porastao 12 centimetara u prečniku zbog čega Eimek ne može više da priča niti da jede

  • 0

Faisan Eimek (50) sa Tajlanda poslednjih četiri godine boluje od retkog oblika sinusitisa čija je komplikacija dovela do toga da mu se na licu napravi tumorno tkivo toliko veliko da preti da ga oslepi zauvek.

Zovu ga čudovište, rođeni sin se plaši da ga pogleda: Na telu ima na stotine tumora, bol sa kojom živi je neopisiva (FOTO) (VIDEO)

Foto: Profimedia/Zuma Press - News Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Tumor je porastao 12 centimetara u prečniku zbog čega Eimek ne može više da priča niti da jede, pa hranu uzima preko tube. Takođe uzima morfijum da bi mogao da istrpi nesnosne bolove.

- Ja ću se briuti o njemu dok ne umrem jer dok je bio zdrav, on je bio predivan i vredan čovek koji je brinuo o svojoj porodici. Sada ja moram da radim da prehranim nas i našu ćerku, koja mi takođe pomaže u svemu - rekla je Eimekova žena Malai.

Foto: Profimedia/Zuma Press - News Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Ovoj porodici potrebna je finansijska podrška jer Eimekovi lekovi mnogo koštaju, a oni nemaju svoju kuću već stan iznajmljuju, piše Miror.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA