Medicinske sestre snimljene kako lumpuju i igraju kolo kod pacijenata koji se bore za život na intenzivnoj nezi (VIDEO)

U jednom trenutku, jedna sestra prekida da energično mrda kukovima da bi pogledala pacijenta, da bi se potom ponovo vratila da igra

  • 5

Medicinske sestre sa odeljenja intenzivne nege snimljene su kako se smeju, igraju i šale pored teško bolesnih pacijenata.

Stavila je šminku na lice, posle nekoliko minuta počela je da je svrbi koža. Probudila se sa opekotinama, skoro slepa (FOTO)

Šokantan snimak pokazuje žene kako izvode ples uz narodnu muziku, dok se ljudi u krevetima pored njih bore za život. Sestre se smeju i pevaju dok plešu sa širom raširenim rukama, prenosi Miror.

U jednom trenutku, jedna sestra prekida da energično mrda kukovima da bi pogledala pacijenta, da bi se potom ponovo vratila da igra. Snimak je napravljen u jednoj privatnoj bolnici u Antaliji na jugozapadu Turske. Star je tri godine, a na sajt ga je postavio jedan nazadovoljni bivši radnik bolnice.

Vlasnik Husein Sari kaže da je osoblje dobilo obaveštenja da napuste svoja radna mesta kada je video prvi put dospeo u javnost.

- Njihovi ugovori su odmah prekinuti - rekao je on.

Istakao je da ovakvo neprikladno ponašanje nikada neće biti tolerisano i dodao je da je direkcija za zdravlje obaveštena o svemu.

Dodao je da ova bolnica ima 580 profesionalno zaposlenih zdravstvenih radnka i da imaju najbolje opremljenu intenzivnu negu u Antaliji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boban

    24. februar 2017 | 15:06

    Ne vidim ništa loše. Pacijentima prvenstveno treba motivacija za oporavak. Sa dobrim raspolozenjem sigurno ništa nije pokvareno. Naprotiv. Naše medicinske sestre lupaju pacijentima šamare. Da li je to bolje?

  • ja

    24. februar 2017 | 14:03

    Koje Debilke, pa vi vidite ko sve ne leci danas

  • OŽEŽI DOK LEŽI ....UMIRE...

    25. februar 2017 | 00:28

    KAKVE TURKINJE IGRAJU UŽIČKO .....I DOBILE OTKAZ OD ERDOGANA.. ŽAŠTO IGRATE UŽIČKO , BRE ??? ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA