≫ 

Baka se zaljubila u ovog muškarca i mislila da je pronašla ljubav svog života, a ispostavilo se da je on - DANIJELA (VIDEO)

Ova žena napisala je i knjigu o tome kako je prihvatila svoju srodnu dušu

  • 6

Mašinovođa Denzil Morgan voleo je da se oblači kao žena od kada je imao 14 godina, ali je tu tajnu bolno skrivao celog života. Sada ima 51 godinu i pronašao je ljubav svog života.

Ove majke prodaju svoje mleko i "mlate" pare: Javljaju im se sportisti, bolesni, ali fetišisti

Šta je prava ljubav pokazuje upravo Hejzel Karter koja je u potpunosti prihvatila Denzila onakvog kakav on zaista jeste, kao i njegovu žensku stranu koja se zove Danijela.

Ovaj čudni par zajedno je dve i po godine i skrasili su se u kući u Koventriju, zajedno sa pasom i dve mačke.

Denzil sada više ne krije zbog čega voli da se oblači kao žena, prenosi Miror.

- To je kao neki glas iznutra koji mi kaže kada i šta da obučem, i ja ne znam šta je to niti mogu da se tome suprotstavim. Kada sam Danijela mnogo sam srećnija i to primećuju svi koji me takvu vide. Mislim da je to zato što se više ne skrivam posle toliko mučnih godina - ispričao je Denzil.

- Nisam to mogao da otkrijem prijateljima, jer kako to da kažem osobi koja me kao muškarca zna preko 20 godina. Jako sam se plašio reakcije okoline. Znam da ima mnogo muškaraca koji su isti kao ja, ali se boje to da kažu. Ali sada kada sam našao Hejzel, moj život je dobio smisao.

Prema rečima same Hejzel, prvih nekoliko meseci Denzil je stalno govorio "šta sam uradio da bih zaslužio tako divnu osobu kao što si ti". Isprva joj ništa nije bilo jasno.

- Naravno da nisam tražila muškarca koji će se oblačiti kao žena, ali tako je ispalo. Oboje smo dovoljno zreli da možemo da razumemo i prihvatimo jedno drugo u potpunosti i to nam je oboma jedino važno - rekla je Hejzel, inače baka i majka dvoje dece.

- Ono što me je oborilo sa nogu je bila njegova iskrenost, jer mi je rekao za svoju žensku stranu iako se bojao da ću ga odbiti. Međutim, ja nisam želela da odem od njega. Imala sam mnoga pitanja i polako smo prolazili zajedno kroz sve to i ja sam ga prihvatila - objasnila je ona.

Hejzel je čak napisala i knjigu o svom životu sa transvestitnim partnerom, Denzilom i Danijelom, i nazvala je "Samo želim da budem ona". Tokom istraživanja otkrila je da su se mnogi parovi raspali kada su žene otkrile drugu stranu svojih muškaraca, i u knjizi pokušala da objasni kako sve može ispasti lepo i puno ljubavi, jer samo treba da se zauzme drugačija perspektiva.

- Isprva mi je bilo teško sve to da prihvatim, ali kada sam ga videla kao Danijelu, koliko je srećan bio, odmah sam znala da želim da mu pomognem da postane slobodan u onome što je oduvek hteo da bude - zaključila je ona.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • mile zemljoradnja

    7. mart 2017 | 19:22

    o čemu vi pišete?.....Puštim ti ja jutros ovce,zapalim duvan,trgnem dva-tri put iz pljoske,otvorim novine i......baba oće da se pegla...pa koga to zanima,ko vam je ciljna grupa ovih štiva? Dajte nešto sa dedom u punoj snazi

  • Titograd

    7. mart 2017 | 20:13

    Sede tako dve babe i heklaju.

  • Даца

    7. mart 2017 | 18:39

    Ма ко је овде мушко, а ко женско? о.О

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA