Za mnoge je on najseksi premijer na svetu, a kad vidite ko je njegova žena, otkrićete još jedan razlog zašto je šmeker (FOTO)

Formalno je upoznala Džastina Trudoa u junu 2003. godine su bili domaćini na jednoj dobrotvornoj večeri

  • 2
Foto: Guliver/Toby Melville - Pool /Getty Images Foto: Guliver/Toby Melville - Pool /Getty Images

Kanadski premijer Džastin Trudo je izuzetno popularan političar zbog svoje dopadljive ličnosti ali i otvorenog stava i dobrodošlice, kao i podrške prema LGBT osobama, izbeglicama i ženskim pravima. Takođe je imenovan za "najseksi" čoveka u politici, a časopis Vog ga je uvrstio na listu "najseksi muškarca". Međutim, njegova žena Sofi Gregoa Trudo nije toliko poznata medijima. Ona je vodila kampanje za razne dobrotvorne organizacije o jednakosti polova, a bila je i ambasador za kanadsku inicijativu " Zato što sam devojka". Poznato je da je ljubiteljka ekstremnih sportova i da je imala tu čast da upozna britansku kraljicu. Ovo je pogled na njen neverovatan život.

Džastin Trudo mami osmehe gde god da se pojavi: Evo ko je sve pao na šarm kanadskog premijera (FOTO)

Sofi Gregoa Trudo (41) je rođena u Sainte-Adele u Kvebeku, a odrasla je u gradu Montreala Maunt Rojal. Ona je jedino dete Džina Gregoa, brokera i Estele Blais, bivše medicinske sestre.

Za jedan modni časopis je izjavila da su njen otac i stric uticali na njene stavove o feminizmu i da su joj ulili poverenje u sopstvenu fizičku snagu. Takođe, vreme koje je provela sa njima uticali su na pozitivo na njene kasnije veze sa muškarcima.

Diplomirala je komunikacije na prestižnom Univerzitetu MekGil u Montrealu. Našla je posao u novinama, a potom je počela da radi kao lokalni televizijski voditelj. Onda odlazi da radi kao reporter za najveći kanadski zabavni program eTalk.

Otvoreno je govorila da se borila sa bulimijom kao mlađa i da je imala podršku roditelja prilikom oporavka.

Formalno je upoznala Džastina Trudoa u junu 2003. godine su bili domaćini na jednoj dobrotvornoj večeri.

Foto: Guliver/Chris Jackson/Getty Images Foto: Guliver/Chris Jackson/Getty Images

Ona je poznavala njegovu porodicu od detinjstva, a čak se i družila sa njegovim mlađim bratom Mišelom, pre nego što je nastradao u lavini 1998. kada je imao 23 godine.

Jednom kanadskom magazinu je ispričala kako je izgledao njen prvi susret sa Džastinom, prenosi Biznis Insajder UK.

- Smejali smo se, šalili i definitivno je bilo hemije između nas. Tada sam zaključila da bih trebala da ga shvatim ozbiljno - rekla je ona.

Par dana kasnije mu je poslala mejl, ali pošto on nije bio spreman za ozbiljnu vezu, nije joj odgovorio. Kasnije tokom leta su naleteli jedno na drugo i tada ju je on pozvao na sastanak.

Otišli su u jedan avganistanski restoran i prljavi karaoke bar, gde su jedno drugom pevali pesme Eltona Džona i Bitlsa u privatnoj kabini.

Trudo je rekao da je na prvom sastanku znao da je Sofi "ona prava".

Foto: Guliver/Etienne Oliveau/Getty Images Foto: Guliver/Etienne Oliveau/Getty Images

- Bila je apsolutno predivna. Njena inteligencija je utemeljena na vrednostima koje su nepobitne - rekao je on za isti magazin.

Na kraju večeri joj je navodno rekao da je bilo krajnje vreme da uđe u njegov život.

- Prošle su 32 godine. Počeo sam da mislim da se nikada nećeš pojaviti. Čekao sam te ceo život. Ti si ta - navodno je rekao on.

Njih dvoje su se venčali 2005. godine i imali su pravo bajkovito venčanje. Imaju troje dece Elu-Grejs, Hadrijana i Ksaviera.

Foto: Guliver/Ilya S. Savenok/Getty Images Foto: Guliver/Ilya S. Savenok/Getty Images

Što se tiče njegove političke karijere ona je rekla da veruje da će on umeti to da prilagodi sa privatnim životom.

Bila je presrećna kada je izabran za premijera Kanade 2015. godine i postao drugi najmlađi premijer te države.

Pružala mu je podršku prilikom susreta sa svetskim liderima kao što su Barak Obama i njegova žena Mišel, princ Vilijam i Kejt Midlton kada su bili u poseti Kanadani, kao i kada je upoznao britansku kraljicu.

Foto: Guliver/Chris Jackson/Getty Images Foto: Guliver/Chris Jackson/Getty Images

Sofi voli da se bavi dobrotvornim radom koji uključuje prava žena, mentalno zdravlje i slično. Takođe ona je instruktor joge i voli da slika.

Par u slobodno vreme uživa tako što se bavi sportom, idu na skijanje, voze bicikle, ali vole i da zajedno pogledaju neki film.

Ona očigledno ima uticaj na Kanadu, jer se pojavila sa njim u Donjem domu parlamenta. Što se tiče njenog uticaja na svet, ona je kao i njen suprug tek na početku.

Foto: Tanjug/AP/Paul Chiasson/The Canadian Press Foto: Tanjug/AP/Paul Chiasson/The Canadian Press

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • polat

    14. mart 2017 | 12:31

    zgodni i pametni,kako samo Bog moze da sastavi

  • Titograd

    14. mart 2017 | 15:37

    Divna priča, divne osobe, divna porodica. Lek za svaku dušu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA