Deca su mu prekinula intervju i tako je ovu porodicu upoznao ceo svet: Konačno su otkrili ko je glavni krivac (VIDEO)

U sobu svog tate prva je nepozvana ušla četvorogodišnja Marion, kojoj je tog dana bio rođendan i potpuno zasenila svaku diskusiju o južnokorejskoj politici

  • 4

Puna četiri dana nakon što je internet „poludeo“ za snimkom Roberta Kelija, stručnjaka za političku situaciju u Severnoj i Južnoj Koreji, kom su intervju prekinula rođena deca, on i njegova supruga konačno su progovorili o urnebesnom događaju.

SVI SU MISLILI DA JE DADILJA: Žena na Bi-Bi-Si-jevom snimku je, ustvari, supruga profesora Kelija (VIDEO)

Keli i njegova žena Kim Džung-a, koja je onako nespretno izvukla decu iz sobe, kaže da je njen suprug ipak sam kriv za ono što se desilo.

- Uglavnom zaključava vrata sobe, kada ima javljanja uživo. Ćerka je bila onako razigrana, jer je tog dana organizovana školska žurka - kaže Kim kroz smeh.

Inače, u sobu svog tate prva je nepozvana ušla četvorogodišnja Marion, kojoj je tog dana bio rođendan i potpuno zasenila svaku diskusiju o južnokorejskoj politici.

Profesor kaže da je pokušao da nastavio intervju ali kada je u sobu ušao i njegov osmomesečni sin Džejms u svojoj hodalici, znao je da je sa razgovorom gotovo.

Sve to vreme njegova supruga Kim Džung-a mirno je u drugoj sobi gledala intervju svog muža na televiziji. Zbog kašnjenja signala, nije na vreme shvatila šta se dešava, prenosi mashable.com.

Utrčala je u kadar i izvukla decu, koja nisu bila zadovoljna razvojem događaja i glasno protestovala pred milionskim auditorijumom, dok se njihov otac iskreno požalio sagovorniku u studiju BBC mreže: „Ovo je moj život, čoveče“.

Kako kaže, i njemu je snimak bio smešan, ali je izbegavao da gleda reakcije na društvenim mrežama, pa su neko vreme on i supruga isključili telefone.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA