INDIJA: Farmer prodao njivu, ali umesto novca - dobio voz!

- Moj klijent je siromašan seljak, a šta je dobio? Voz ne vredi ni pola koliko je vredela ta parcela - rekao je advokat

  • 0

Jedan farmer u severnoj Indiji postao je vlasnik brzog voza jer drugačije nije mogao da naplati svoja dugovanja. Sampuran Sing iz Pandžaba je, naime, bio prinuđen da proda parcelu Indijskim železnicima 2012. godine kako bi kompanija izgradila novu prugu.

Voz prolazi bukvalno kroz blok zgrada, stanica je između 6. i 8. sprata, a ljudi u stanovima buku čuju samo ovako (FOTO) (VIDEO)

Ukleti voz u Hrvatskoj odnosi živote: Poginula srednjoškolka koja je pretrčavala prugu

Železnice mu nisu platile 150.000 dolara kako je bilo navedeno ugovorom, pa je farmer rešio da pokrene sudski postupak, prenosi independent.co.uk.

Sud je na kraju presudio u njegovu korist, ali kako železnice nisu imale dovoljno novca za isplatu, sud je farmeru dodelio vlasništvo nad jednim vozom.

- Moj klijent je siromašan seljak, a šta je dobio? Voz ne vredi ni pola koliko je vredela ta parcela - rekao je advokat.

Sud je dozvolio železnicama da koriste voz još nekoliko dana, ali je im je naložio da ako do kraja ovog perioda ne skupe dovoljno novca da plate zemljoradniku šta mu duguju, da će voz biti prodat na aukciji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA