≫ 

Majica Sergeja Lavrova izazvala opšti haos: Rus koji pravi ovu odeću ima opasne ideje, a tek da vidite Putinov stil (FOTO)

Obogatio se sa samo 23 godina zahvaljujući svojoj neverovatnoj ideji...

  • 2

Sergej Lavrov je proslavio svoj 67. rođendan, i to u avionu za Japan, a njegova portparolka Marija Zaharova na svom Fejsbuk ovekovečila je događaj fotogarfijom na kojoj se može videti Lavrov sa novinarima, ali ono što je privuklo najviše pažnje javnosti je majica koju je ovom prilikom nosio ruski ministar spoljnih poslova.

Devojčica (3) ukrala kapu Papi Franji: On je krenuo da je poljubi, a onda je ona skočila na njegovu glavu (VIDEO)

Majica je crne boje a na njoj je je odštampano lice Lavrova sa natpisom "Ako ne pričate sa mnom, pričaćete sa Šojguom".

Umetnik koji stoji iza ove jedinstvene majice je mladi ruski dizajner Kiril Karavajev, koji je doživeo neverovatnu slavu dizajnirajući neobične majice posvećene Rusiji. Ovaj mladić obogatio se sa samo 23 godina zahvaljujući svojoj neverovatnoj ideji.

Naime, mladi dizajner pravi majice sa neobičnim natpisima posvećenim aktuelnoj svakodnevniciu svetu, a sve što napravi povezano je sa Rusijom. Posebno se ističu humorističke slike na političke teme, a najviše simpatija su pokupile upravo one sa Lavrovom, piše glasmoskve.rs.

Izdvajamo vam neke od najpopularnijih.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA