≫ 

Figurice čizma, kolica i naprstak ispali iz "Monopola", menjaju ih sasvim nova mala bića (FOTO)

- Iako mi je žao što će legendarni naprstak, čizma i kolica nestati, biće zabavno da u igri budu i neke nove figure koje su smislili ljubitelji. Meni lično se uvek sviđala figurica čizme, ali sam uzbuđen što ću preći na T-reksa - rekao je Berkovic

  • 1

Čizma, kolica i naprstak više se neće koristiti kao figurice za igru Monopol, a zameniće ih Tiranosaurus reks, pingvin i gumena patka, rekao je potpredsednik za marketing kompanije Hasbro Džonatan Berkovic.

Sve vreme pogrešno igrate Monopol: Evo šta zaista treba da se desi kada stanete na "Besplatan parking"

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Oko 4,3 miliona ljudi iz 146 zemalja odlučivalo je koje bi figurice želeli da vide u budućim verzijama društvene igre čiji je cilj kupovina nekretnina, baziranih na pravim ulicama u Atlantik Sitiju.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Berkovic je rekao da je odrastao igrajući ovu društvenu igru sa svojom porodicom.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Iako mi je žao što će legendarni naprstak, čizma i kolica nestati, biće zabavno da u igri budu i neke nove figure koje su smislili ljubitelji. Meni lično se uvek sviđala figurica čizme, ali sam uzbuđen što ću preći na T-reksa - rekao je Berkovic.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ljubitelji igre Monopol mogli su da biraju od 64 figure, uključujući smajlije, tarabu, mobilni telefon i par papuča sa zečjim repom.

Postojeći predmeti škotski terijer, krstarica, trkački auto, cilindar i mačka ostaju u igri, a verzija igre sa novim figuricama biće u prodaji na jesen.

(Telegraf.rs/ Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA