≫ 

Kad se stariji umešaju u sukob dece: "Ti, spusti ruke dole! Sad ga udri, iz sve snage u glavu" (VIDEO)

- Spusti ruke - vikao je otac na snimku koji je objavljen na Fejsbuk stranici Dnevna doza prosečnog Srbende

  • 29

Ovaj video snimak će izazvati brojne reakcije čitalaca, ali, ruku na srce, teško je ostati ravnodušan kada budete videli tuču među decom. Ko je tu koga udario ili nije, ko je koga ometao dok vozi bicikl, ko je tu šta uradio, tek, jedan od dečaka je pozvao, pretpostavljamo, oca, jer je imao sukob sa drugim dečakom. 

Pročitajte tekst Zorana Stanojevića, pa prosudite, da li je roditelj iz ovog snimka, tata ili otac

Okupljena deca bila su svedoci šta se desilo, pa su mogli da posvedoče. Ne znamo gde je nastao video, da li u Srbiji ili Bosni i Hercegovini, ali je svakako uznemirujuć.

Pretpostavljamo, otac nižeg dečaka je rešio da podeli pravdu - pesnicama. Možda i nije reč o ocu, možda je reč o slučajnom prolazniku kome je zasmetala neka nepravda.

Srećom, po dečaka koji je zadobio udarce, nije stariji delio šljage. Naredio je dečaku da to uradi. Drugom dečaku je, isto tako, naređeno, da spusti ruke, da se ne brani i da dozvoli da ga niži dečak udari.

- Spusti ruke! Nabi ga pesnicom! Iz sve snage u glavu! Spusti ruke dole! - vikao je otac na snimku koji je objavljen na Fejsbuk stranici Dnevna doza prosečnog Srbende.

Da li je ovo pravi način rešavanja sukoba među decom? Postavlja se pitanje, šta bi sada trebalo da urade roditelji dečaka koji je dobio nekoliko udaraca u glavu?

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Oooo...

    27. mart 2017 | 18:03

    Otac sam dva sina i najveci uspeh mene kao roditelja bi bio kada bi obojica otisla iz ove zemlje sto dalje!

  • Naki

    27. mart 2017 | 18:07

    Naci bilmeza pa njega dva puta u glavu jak si ti i tvoj sin znalo se ko je jaci on je jaci a ti i tvoj smokljan idite pa se pokrijte usima

  • Ja

    27. mart 2017 | 18:09

    Krupanj, Srbija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA