ZATEKLA IH MAJKA: Otac (51) uhvaćen tokom seksa sa ćerkom (15)!

Otac tvrdi da ga je zaposeo đavo i naterao na ovaj čin, a majka najavljuje da će se sa ćerkom odseliti daleko jer u njihovom selu sada niko neće hteti da je oženi

  • 1

Žena (45) iz Nigerije uhvatila je svog muža (51) tokom seksa sa njihovom petnaestogodišnjom ćerkom!

Naime, devojčicina majka, koja je trgovac u Ošodi, nesrećnog dana se ranije vratila kući, jer se nije osećala dobro. Kako je rekla, zatekla je muža sa ćerkom usred seksualnog čina, kako joj ljubi grudi. Žena je počela da viče i da udara supruga, kojeg je sa kreveta bacila na pod. Govoreći kasnije za lokalne medije, žena je izjavila:

- Odseliću se iz ove kuće sa svojom ćerkom, ovo je strašno, moramo da odemo odavde, celo selo sad zna za ovaj slučaj, neće niko hteti da je oženi - zabrinula se žena više za ćerkinu sudbinu nego za njeno trenutno stanje.

Ovaj slučaj je dospeo na sud, a u izjavi suprug je istakao kako "ga je đavo naterao na ovako nešto". Devojčica je odbila da bilo šta kaže o ovom slučaju.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mihailo

    6. jul 2012 | 09:10

    Treba ubiti tog oca!!!!!!!!!!!bez suda zatvora odmah na licu mesta mu treba presuditi METAK U GLAVU!!!!!!!!!!!!!SRAMOTA ,ZAO MI JE DEVOJCICE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA