Ušao je u prodavnicu da kupi jogurt , a onda je u frižideru pronašao čudovište koje je spremno čekalo svoj plen (FOTO)

Cela ova situacija je izazvala veliku pažnju u Južnoafričkoj Republici kao i sumnju na društvenim mrežama

  • 3

U jednoj prodavnici u Južnoafričkoj Republici dogodio se neverovatan incident - čovek je tokom kupovine jogurta pronašao zmiju od četiri metara.

Carinik je uzeo kutiju na kojoj je pisalo "dva para cipela" i otvorio je: Od šoka je jedino izgovorio "upravo sam video smrt" i pozvao pojačanje!

- Piton se zaglavio u frižideru. Mogao je da uđe u prodavnicu kroz kanalizaciju ili preko krova, a pošto iza prodavnice ima puno žbunja i šipražja, pretpostavljano da je odatle došao - rekla je šefica ovog marketa.

Na lice mesta je pozvan stručnjak, koji je zmiju dugačku čak četiri metara, izvukao iz frižidera i stavio je pod nadzor veterinara, nakon čega će najverovatnije biti puštena u obližnji nacionalni park, piše 24sata.hr.

- Kada se zmija nađe na takvoj hladnoći, poput ove u frižideru sa mlečnim proizvodima, njeni organi počinju da se polako gase i trebaće joj više od 48 sati da se vrati u normalu - navela je ekipa sa terena.

Cela situacija je izazvala veliku pažnju u Južnoafričkoj Republici kao i sumnju na društvenim mrežama.

Mnogi su se zapitali zašto bi zmija sama otišla na mesto toliko hladno da može da je ubije i kako neprimetno može da se provuče do frižidera kad ima četiri metara.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA