Proučavala je danima fotografije Melanije i Trampa i otkrila ovaj zastrašujući detalj koji niko nije primetio (FOTO)

U trogodišnjem periodu, koliko Melanija ima Tviter, objavila je 470 fotografija koje je snimila sama

  • 8

Književnica Kejt Imbah analizirala je sve fotografije koje je Melanija Tramp objavila na svojim profilima na društvenim mrežama, kako bi zaključila kako zaista izgleda život prve dame Amerike.

Melanija ne prestaje da dominira: Opomenula Trampa jer nije stavio ruku na srce tokom himne!

U trogodišnjem periodu, koliko Melanija ima Tviter, objavila je 470 fotografija koje je snimila sama. Međutim, neobična stvar je da je u tri godine samo jednom objavila "porodičnu" fotografiju sebe i Donalda, i to fotografiju na kojoj se ona jedva i vidi.

Objavila je pet fotografija Donalda i njihovog sina Barona i baš sve su snimljene s leđa. Snimljene su ili na porodičnim izletima ili dok su ulazili u privatni avion ili u automobilu u kojem Melanija sedi iza, a njih dvojica napred. Kejt je na osnovu toga zaključila da Melanija živi u pozadini, muškarci su napred, a žene pozadi.

Čak 74 fotografija snimila je s prozora njihovog stana u Njujorku, u Trampovoj kuli. Na fotografijama je skoro uvek isti pogled pa se da zaključiti da je Melanija, uprkos silnom bogatstvu i mogućnostima, često sama kod kuće.

Iz privatnog aviona zabeležila je 67 fotki, a 57 iz automobila. Čini se da Melanija baš nikad ne napušta sigurnost vozila, retko je u šetnji, svet posmatra odvojena od svega pa čak i kad je u inostranstvu. Ima nekoliko fotki s teniskih utakmica i s koncerta, ali se vidi  da su snimljene iz VIP loža. 

Kada je reč o fotografijama sebe, Melanija izbjegava da pokaže svoje lice. Često se fotka s naočarama na glavi, a kada je reč o "klasičnom" selfiju, on je toliko uređen da je Slovenka skoro neprepoznatljiva. Izbegava da fotografiše svoje celo telo, što je veoma neobično za bivšu manekenku pa je Imbohova zaključila da se Melaniha čak i na taj način pokušava sakriti od sveta.

Sina Barona fotka na isti način, s leđa i pokušava da mu sakrije lice. Samo je jednom u tri godine objavila njihovu zajedničku sliku, ali na njoj oboje nose zaštitne naočare.

Poslednja lična fotografija koju je sama snimila na njenom se Tviteru pojavila pet dana pre nego što je Tramp obznanio svoju kandidaturu na izborima. Reč je o starijoj fotki Barona na kojoj on ima oko šest godina i na plaži maše ogromnom peščanom dvorcu iza njega. Kao da je Melanija time htela nešto da poruči.

Prema svemu viđenom na njenim fotografijama, ova književnica je za Medium zaključila da Melanija nije prava osoba za dužnost prve dame i da od nje zaista nema šta da se očekuje.

- Ona živi tamnu bajku, a žene zarobljene u bajkama ne spašavaju nikoga osim sebe - zaključila je.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lucija

    21. april 2017 | 15:55

    Mozete da joj samo zavidite i izmisljate, lepa je, oblaci se odlicno, nije nametljiva, sigurna sam da nije glupa

  • Daja

    21. april 2017 | 16:09

    Veoma bitna informacija za sve nas ostale smrtnike. Sirota bogatasica,ako je i nesrecna u svom zlatnom kavezu sama ga je izabrala udajom za Trampa.

  • Dr.

    21. april 2017 | 15:33

    Boli me za Melaniju i Trampa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA