PITON UMALO PROGUTAO BEBU: Zmija u krevecu ujela jednogodišnjeg dečaka! (VIDEO)

Dečak je odmah prevezen u bolnicu i nije u životnoj opasnosti. Gmizavac je pobegao iz terarijuma suseda, koji će biti krivično gonjen

  • 0

Vilijam Vinans, jednogodišnji dečak iz američke savezne države Ilinois, oporavlja se od ujeda odbeglog pitona, koji mu se ušunjao u krevetac, obmotao mu se oko nogice i pokušao da ga proguta, izveštava ABC.

Kako se navodi u dolepriloženom video klipu, Devin Vinans - otac bebe - kaže da je ušao u dečakovu sobu nakon što je čuo da se pomera u krevecu: ali kada je rukom posegao unutra, osetio je nešto "glatko i mršavo".

- Momentalno sam uključio svetlo u sobi i video zmiju, pitona, obmotanog oko noge, kako je steže i pokušava da mu pojede stopalo - rekao je on za ABC.

Devin Vinans je zatim odvojio zmiju od Vilijama, koji je odmah odvezen u bolnicu, gde mu je tretiran ugriz na stopalu.

Odbegli piton je pripadao 23-godišnjem Šelbiju S. Gajetu, čoveku koji živi u susednom stanu Vinansovima, koji će biti krivično gonjen, jer nije imao bezbedni terarijum.

Nažalost, ovo nije prvi put da se ovakve nesreće vezane za pitone dešavaju. Prošlog jula su Džeren Her i Čarls Darnel - par sa Floride - osuđeni zbog smrti Herove dvogodišnje ćerke Šajane, koju je 2009. godine udavio njihov burmanski piton, koji je pobegao iz akvarijuma.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA