Melanija pokopala Trampa samo jednim lajkom: Svi pričaju da je ovaj potez na korak od razvoda!

Prva dama nije samo videla ovu objavu već je i stisnula "lajk". Sam Ostroj bio je sumnjičav, ali to je zaista bio zvanični profil prve dame

  • 1

Prva dama SAD Melanija Tramp uvek je u centru pažnje, šta god da uradi. Budnim očima kritičara, kao ni građanima Sjedinjenih Država, ništa ne može da promakne, a ove nedelje primetili su nešto neobično na zvaničnom profilu na Tviteru gospođe Tramp, što je pokrenulo brojne spekulacije.

Procurio tajni, skandalozni snimak: Dok je Melanija okrenuta leđima, Tramp spopada Viktoriju Bekam (VIDEO)

Tviteraš Endi Ostroj u jednom je od svojih postova napisao je: Čini se da je jedini zid koji je Donald Tramp izgradio onaj između njega i prve dame Melanije.

Uz svoj tvit je stavio i snimak kada Melanija menja raspoloženje nakon što joj se Donalt obratio na inauguraciji, piše Večernji list.

Prva dama nije samo videla ovu objavu već je i stisnula "lajk", što je pokrenulo brojne komentare. Među komentarima su i oni u kojima je sa sigurnošću istaknuto da je ovo pravi pokazatelj situacije u njihovom braku. Usledila su nagađanja da je jedini moguć sledeći potez upravo - zahtev za razvod, kako navode korisnici društvenih mreža u komenatarima.

Sam Ostroj bio je sumnjičav, ali to je zaista bio zvanični profil prve dame.

Da li je ovim potezom htela da poruči da joj se napisano zaista sviđa? Ili je možda samo htela da svom mužu stavi do znanja da i ona ima uticaj na mišljenje javnosti?

Dok se analitičari prepiru oko ovih pitanja, neki jednostavno tvrde da je profil hakovan i da to zapravo nije bila Melanijina reakcija. U svakom slučaju, "lajk" i dalje stoji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA