ŠPAGETE OD PSA: Italijanski restoran "obogatio" meni - na zverski način! (FOTO)

Italijanski restoran u Južnoj Koreji počeo je da služi špagete od mesa pasa i izazvao veliku ogorčenost posetilaca. "Dosta nam je pasjih specijaliteta, hoćemo normalnu hranu", napisali su posetioci na jednom od foruma

  • 0

Italijanski restoran u Inčeonu u Južnoj Koreji morao je da povuče novi specijalitet kuće sa menija zbog intervencije zgroženih posetilaca restorana. Restoran je služio špagete sa mesom od pasa!

Naime, od plasiranja specijaliteta, vest se brzo raširila po internetu i naišla na ogorčene komentare forumaša koji su istakli da je "ovakav specijalitet zverski".

Jedan od komentara je glasio kako im je dosta "pasjih specijaliteta" kojima Koreja obiluje i da baš zbog toga dolaze u italijanski restoran. "Hoćemo normalnu hranu", napisali su ogorčeni posetioci restorana.

Kako su kasnije objasnili iz restorana, specijalitet je ubačen u meni na predlog kuvara koji je hteo da obogati ponudu restorana i kako kaže "da Italiji da nešto iz Koreje".

Nakon što su se pobunilo Društvo za zaštitu životinja, vlasnik restorana uputio je svima izvinjenje i saopštio kako restoran više neće služiti špagete sa pasjim mesom.

(I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA