Imaju po 100 godina i otišli su na "sastanak na slepo", a onda im se vratila vera u ljubav (VIDEO)

Za pravu ljubav nikad nije kasno...

  • 0

Ako još nemate ljubav svog života, nemojte očajavati - ona može doći i u stotoj. Upravo to se dogodilo paru stogodišnjaka, Arturu Moltu i Florans Filips. Ovo dvoje penzionera žive samačkim životom u svojim kućama, a udaljeni su 17 kilometara, piše "San".

Bili su u braku 69 godina, a umrli su u istom satu... držeći se za ruke (FOTO)

Upoznali su se u kafiću, a tri nedelje kasnije Florans se upoznala i s Arturovom porodicom.

- Sva to uzbuđenja su se spojila u jedno i ja sam i dalje uzbuđena, ali i umorna. Nikad pre nisam bila na sastanku na slepo, a Artur je duša od čoveka s predivnim pevačkim glasom. Pevao mi je "Ave Mariju", pesmu koju nisam čula još od tinejdžerskog doba - izjavila je Florans.

Artur je takođe pun komplimenata za svoju novu partnerku, a posebno je pohvalio njen smisao za humor. Sviđa mu se što je našao nekoga svojih godina, a otkad mu je supruga preminula pre 25 godina, živi sam.

S druge strane, Floransin bivši suprug preminuo je s 53 godine i ona je takođe dobar deo života provela sama. Oboje imaju po jedno unuče, a želja im je da njihova ljubav spoji i njihove porodice.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA