Siledžija udario druga u školskom hodniku, a onda mu se to obilo o glavu, bukvalno! (VIDEO)

Prvo je došlo do verbalnog sukoba, a onda je nasilnik udario dečaka

  • 0

Jedan dečak je u školi napao drugog dečaka, ali nije očekivao da će postati žrtva sopstvenog napada. Snimak ovog incidenta privukao je veliku pažnju na internetu.

Masovna tuča na svadbi: 50 ljudi se tuklo čak 20 minuta, sve dok jedan od njih nije završio u komi! (VIDEO)

Jutjub je u petak objavio video koji je pregledan preko 100.000 puta, na kome se vidi kako dečak koji nosi crnu majicu napada svog druga koji je obučen u belo, dok su išli niz hodnik.

Prvo je došlo do verbalnog sukoba, a onda ga je nasilnik udario. Međutim, dečak u belom je odlučio da uzvrati pa je na kraju svog napadača u crnom oborio na zemlju i uradio.

Prošle godine je na desetine bajkera došlo da podrži sedmogodišnjeg dečaka koga su napali nasilnici dok je išao da pošalje pismo. Derena Stivensona su nasilnici presreli i počeli su da bacau kamenje na njega. Dečak je na svu sreću uspeo da se oporavi od napada, a oko 40 bajkera mu je ispričalo da su i oni bili žrtve nasilja kada su bili mali.

Deren i njegov prijatelj Konor su mesecima pre napada trpeli maltretiranje, prenosi ladbible.com. Njegova majka se zahvalila bajkerima što su poslali poruku da je nasilje neprihvatljlivo.

Video možete da pogledate OVDE.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA