Tatu majstor uhvatio dečka lopova na delu, pa mu se osvetio, i to na čelu: Istetovirao mu je reči zbog kojih je nestao sa lica zemlje (VIDEO)

Lokalni mediji prenose da je dečak nestao nakon incidenta koji se desio u petak

  • 19

Tatu majstor Majkon Visli iz Brazila, uhvatio je tinejdžera koji je navodno ukrao bicikl od muškarca sa jednom nogom, pa ga je istetovirao po čelu.

Istetovirao se i uradio ubrzo ono što je zabranjeno: Posle dva meseca je umro u stravičnim bolovima! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Tom prilikom mu je urezao reči: "Ja sam lopov i gubitnik". Kada je završio svoje "remek delo" pitao je tinejdžera da li mu se sviđa.

Lokalni mediji prenose da je dečak nestao nakon incidenta koji se desio u petak.

Njega porodica je videla video na internetu i prijavila je tatu umetnika policiji, prenosi Dejli Mejl.

Policija je uhapsila Majkona i njegovog prijatelja Ronilda Moreiru de Arauho, čiji se glas takođe čuje na snimku, optuživši ih za mučenje.

Obojica su priznali da su pustili dečaka, ali da ne znaju gde se on sada nalazi.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kg :)

    12. jun 2017 | 15:57

    To je taj rad,tako treba :)

  • Jovana

    12. jun 2017 | 17:24

    Kakva ljiga od čoveka. Uništio je dečku lice zbog bednog bicikla. To je dete, treba ga usmeriti na pravi put umesto što mu se skrnavi lepo dečje lice. Po mom mišljenju uraditi ovo je dvadeset puta veći zločin od krađe bicikla, taj čovek je psihopata i pravi zločinac. Deca vole bicikle, mnogima roditelji ne mogu da ih priušte pa su prinuđena da kradu. To nije razlog da nekome uništiš mladost.

  • ср

    12. jun 2017 | 22:26

    Браво мајсторе! Какво дете? Лопов краде од човека са једном ногом, е па сада ће бити обележен за цео живот и тако ће народ на време бити упозорен ко је и шта је! Све лопове и опасне обележити! Одлична идеја, и у Србији да се уведу такви тату мајстори!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA