Zavirite u FARMU LEŠEVA, ograđenu bodljikavom žicom: Raspadnuta tela leže u redovima, smrad smrti oseća se svugde (FOTO) (VIDEO)

Farmu vodi profesorka Šari Forbs, koja je zbog svog posla prozvana "kraljicom mrtvih"

  • 3

U australijskoj nedođiji, ograđenoj visokom bodljikavom žicom, u dugim redovima leže raspadnuta ili poluraspadnuta tela ljudi. Neka još uvek imaju malo kože i mesa, dok su neka samo skeleti.

Kupaju se i piju vodu svete reke Gang: Ali iz te iste reke se godišnje izvadi 3.000 ljudskih leševa (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ono što privlači najviše pažnje je nesnosan oštar smrad truleži tkiva i sablasna tišina koja okružuje ovo misteriozno mesto.

Ali dok za neke ovo zvuči kao trejler za horor film, ono što je istina je da je ovo prva australijska farma za eksperimente i istraživanja raznih faza raspadanja ljudskih tela, koja se nalazi u Jaramundiju, na obodu Sidneja.

Foto: 9News/60 minutes Foto: 9News/60 minutes

Upravo ova istraživanja dovela su do razrešenja mogih ubistava i nestanka ljudi, zbog čega su još više dobila na značaju.

Reporter koji je imao prilike u ovu farmu da uđe, ovako je opisao svoje iskustvo:

- Ovo je pravi svet mrtvaka. Ovo nije za slabiće već samo za one sa jakim želucem. Ovde ima mesa, kože, kostiju, odrubljenih glava, telesnih tečnosti i muva. Mnogo muva. Tela su različite starosti i stanja raspadanja a najviše me zgrozila jedna glava kojoj fali jedno oko a vilica je razjapljena u stravičan nemi vrisak - rekao je Grejs Tobin.

Foto: 9News/60 minutes Foto: 9News/60 minutes

Farmu vodi profesorka Šari Forbs, koja je zbog svog posla prozvana "kraljicom mrtvih".

- Sva tela su u specijalnim prostorima kako do njih životinje ne bi dolazile. Ovde istražujemo kako se tela raspadaju, pojedine faze, vremenske odrednice i delove tela, i sve nam to može dosta reći o vremenu i načinu na koji je osoba preminula kao i još mnoge pojedinosti - rekla je "kraljica mrtvih".

Ovakve farme već postoje u Americi, gde su se toliko razvile da pojedini ljudi svoja tela za života zaveštaju ovakvim ustanovama. Pre ljudi, u iste svrhe koristila su se tela svinja ili majmuna. Prva ideja o farmama tela datira još iz '70-tih godina prošlog veka kada se zapravo i ustanovilo koliko je ovaj vid istraživanja važan, prenosi Miror.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA