Stop kurvarluku! Astrolog opleo po ženama koje čine preljubu, a kada vidite šta je sve rekao, pašćete! (FOTO)

To što varate muževe i žene je opasan greh i ja vas molim da mene ne zovete i da mi ne pištete nikakve poruke, ispovesti, molbe i pitanja u vezi kurvanja kroz koje prolazite

  • 22

Astrolog Velimir Remić suočen sa mnogo poruka koje dobija od žena koje su počinile preljubu, opleo je po, kako kaže kurvama i opajdarama.

On je na svom Fejsbuk profilu zamolio žene da mu se ne ispovedaju o takvim situacijama niti da od njega traže savet šta da rade.

Foto: Facebook/Astrolog Velimir Remić Foto: Facebook/Astrolog Velimir Remić

- To što varate muževe i žene je opasan greh i ja vas molim da mene ne zovete i da mi ne pištete nikakve poruke, ispovesti, molbe i pitanja u vezi kurvanja kroz koje prolazite. Dosta više! Čuj mene pita šta da radim ušetala mi je Riba u život i napravila haos. Pa što je pusti j.... te riba da te j... Najlakše je rašiti noge, a šta onda? Posle j..... nema kajanja. Niti sam ja vaš duhovnik, niti lekar, niti psiholog niti astro sunđer. Dakle, ako se j..... van braka onda sami snosite posledice, a ne da mene pitate šta ću jadna ja i kako dalje. Ne zanima me uopšte. Ili se razvedi ili odjebi, a mene zaobiđite sa takvim porukama. Stop kurvarliku - poručio je Remić.

Nakon ovakve poruke od koje je "izgoreo" internet, na njegov račun stiglo je dosta reči podrške ali i osude:

- I nakon što sam juče opleo po opajdarama, kurvama i fufama, jutros sam zatrpan osudama i porukama razočaranja. Hahhahaha pa moja stranica, moja pravila. Oh Uh Eh Ih Ah kako vam smetaju psovke, a širite noge kao lepezu. Pa j.... vam ponovo sve po spisku i baš mi je nekako ćef da to uradim javno, jasno i glasno. Kome da se pretvaram? Sa kurvom kurvanjski, a sa poštenim ljudski. To je sva mudrost. Kaže: Od danas vas više ne cenim, pali ste u mojim očima, kakve su ovo psovke u objavama... - između ostalog je napisao on.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA