PRDEO ZA PARE: Najplaćeniji francuski zabavljač "svirao" na zadnjicu (FOTO) (VIDEO)

Kroz svoj anus Žozef Pujol je svirao na okarini, imitirao popularne melodije ondašnje Francuske, imitirao poznate ličnosti i proizvodio grmljavinu: ljudi su plakali od smeha, a žene su se gušile i gubile svest na njegovim nastupima

  • 0

Žozef Pujol - čovek rođen u Marseju, na jugu Francuske 1857. godine - imao je jedan talenat koji ga je lansirao u sam vrh zabavljačke industrije svoje zemlje na kraju XIX veka. Premda je voleo muziku i posebno bio uspešan sa trombonom, proslavio se sa jednom drugom vrstom duvačkog instrumenta.

Kako je sve počelo? Jednoga dana, mladi Žozef se jako uplašio kada je duboko udahnuo pre ronjenja i osetio kako morska voda prodire u njegovu zadnjicu. Nakon što ga je lekar uverio da nema razloga za paniku - a on je svakako paničio, kao i svako što bi - shvatio je da je cela stvar zapravo izuzetno zabavna.

Uskoro je naučio da kontroliše svoj anus, pa je namerno usisavao vodu u njega, da bi je zatim upotrebom velike sile izbacivao napolje.

Dalje eksperimentisanje odvelo ga je do otkrića da pored vode, može da usisa u svoju zadnjicu i vazduh, ako se na pravi način zgrči. Naposletku, počeo je da proizvodi jednostavne tonove.

Gradeći popularnost u srednjoj školi, pa zatim i u vojsci, Pujol je svoj prvi nastup imao 1887. godine u svom rodnom gradu, u kome je u narednih pet godina gradio reputaciju, da bi na kraju otišao u Pariz da se okuša u "zloglasnom" Mulen Ružu. I uspeo.

Obučen u fini crveni kaput, nastup je počeo sa objašnjenjem da je emisija koju će upravo proizvesti bez mirisa. Publika je bila potpuno nepripremljena za ono što će uslediti.

Počeo je sa serijom svojih "vetrovitih" imitacija popularnih melodija kojima se zabavljala ondašnja francuska građanska klasa; imitirao je čak i poznate ličnosti, duvao u sveće, imitirao topovsku paljbu i grmljavinu, a na kraju uvoda izveo neverovatnu desetosekundnu tutnjavu.

Zatim je pušio cigarete kroz gumenu cev koju je stavio u anus, da bi na kraju putem svoga analnog otvora svirao na okarini.

Isprva, publika je bila zaprepašćena ovom izvedbom, ali čim se oporavila od šoka počela se nekontrolisano smejati. Uskoro su svi bili paralisani od smeha, sa suzama koje su im se slivale niz obraze. Veliki broj žena se onesvestio, jer nisu bile u stanju da dišu od smeha i korsetima stegnutih stomaka.

Legenda je rođena. Preko noći, postao je apsolutni hit u svojoj domovini i najplaćenija zvezda u njoj, a možda i na svetu.

Naposletku je otvorio svoje sopstveno pozorište i sve do 1914. godine nastupao i živeo na lovorikama: na samom početku Prvog svetskog rata izgubio je oba sina i odlučio da se povuče.

Umro je 1945. godine u 88. godini života, a njegova porodica je odbila da se obdukcijom ispita njegov slavni anus. "Neke stvari moraju biti tretirane sa poštovanjem", objasnili su oni.

Pogledajte video:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA