• 1

DIG'O MU SE: Napaljeni delfin pokušao da siluje ronioca (VIDEO)

Bliski srodnik velikog kita "zaigrao se" sa roniocem u Kaspijskom moru. U tom procesu on je gurao ronioca na dno okeana trljajući svoje telo o njega. Ronilac je ovo guranje doživeo kao pokušaj seksualnog napastvovanja

  • 1


Podvodni fotograf, Majkl Majs, nedavno je snimio video u kome se jasno vidi neobičan susret njega i jednog nestašnog delfina.

Video jasno pokazuje delfina koji pokušava da "zajaše" Majsa. U tom procesu on gura ronioca na dno okeana trljajući svoje telo o njega.
Majs kaže da voli delfine ali ne na taj način, dodajući da je objavio video kako bi i ostali postali svesni opasnosti.
- Ukoliko imate samo lepa iskustva sa delfinima, vi i niste svesni da možete postati njihov seksualni plen. Mnogi nisu svesni da delfini mogu postati mašine za ubijanje. Budite oprezni i sklonite se iz vode ako vidite delfina koji se slično ponaša - dodaje Majs.
Marinski biolozi kažu da je poznata stvar da su delfini seksualna bića. Početkom godine u istraživanju Univerziteta Masačuset otkriveno je da su delfini biseksualna bića koja vrlo često imaju periode kada su isključivo homoseksualni.
Uobičajena je stvar da se delfini "zaljube" u ljude, ali nije uobičajeno da im ljudi uzvrate osećanja.
Ipak i to se desilo jednom, tvrdi Malkom Brener koji je devetomesečnu ljubav sa delfinom opisao u svojoj knjizi "Mokra boginja".
Pogledajte video ovog neobičnog "susreta":

(I. D. / B92.net)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina Savković

    Ovo je čista glupost, kakav pokušaj seksualnog napastvovanja?? Delfin se jeste čudno ponašao ali ne vidim ni jednog trenutka da je bio preterano agresivan ili pokušao da povredi ronioca..

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima