• 0

STALNA MUŠTERIJA: Za 72 godine koliko posećuje istu kafanu popio 30.000 pinti piva

Od svoje 18 godine Artur svaki dan pije pivo u svom omiljenom pabu kojeg, kako ističe, nikada nije želeo da menja. Budući da se nikada nije ženio i da nema decu, njegova svakodnevica je pune 72 godine ista - uživanje uz čašu piva u popodnevnim časovima

  • 0


Artur Rid (90) je penzionisani socijalni radnik iz Velike Britanije koji poslednje 72 godine svraća u britanski pab "Grifin". Za sedam decenija u pabu je popio ukupno 30.000 pinti piva!

Od svoje 18 godine, Artur svaki dan pije pivo u svom omiljenom pabu koji kako ističe nikada nije mogao da mu dosadi. S obzirom na to da se nikada nije ženio i da nema decu, njegova svakodnevica je pune 72 godine ista -  uživanje uz čašu piva u popodnevnim časovima.
Za svoj omiljeni pab ističe kako nikada nije želeo da ga promeni:
- Svako jutro bih ustajao jako rano, odlazio na posao, a nakon posla dolazio ovde na pivo, to mi je bio omiljeni deo dana - ističe Rid i dodaje da otkako se penzionisao, čak dva puta dnevno dolazi u pab.
(I. D. )


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima